• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristina Bâtlan: “Când ești antreprenor și ceea ce câștigă alții devine al tău”

Cristina Bâtlan: “Când ești antreprenor și ceea ce câștigă alții devine al tău”

Antreprenoarea Cristina Bâtlan, singura femeie din în juriul emisiunii „Imperiul Leilor” ce va începe în curând la PRO TV, a vorbit “La Măruță” despre investițiile pe care merită să le facem anul acesta, dar și despre cum va fi tot anul din punct de vedere financiar.

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor de tânără și în prezent coordonează fluxul a două fabrici, zeci de magazine din țară și peste hotare. Fondatoarea brandului de încălțăminte Musette se mai bucură în prezent și de succes în zona retailului de modă, gențile și pantofii brandului pe care îl conduce cu pricepere fiind apreciate și vândute chiar și în SUA, Liban, Mongolia, Franța, Austria, Ungaria sau Israel.
 
Anii care au trecut ne-au resetat complet drept pentru care unele afaceri s-au schimbat complet. Altele s-au inventat de la zero. Morala este că, noi trebuie să fim pregățiti să facem față la această lume nouă. Mă bucur că în acest nou sezon, la Imperiul Leilor, am întâlnit antreprenori foarte bine pregătiți, dispuși să facă față provocărilor, și sunt mândră că avem și noi în țară astfel de oameni”.
 
Antreprenoasrea a mai povestit în emisiune că sezonul acesta va susține antreprenoriatul feminin. “Cu acest scop pregătesc și un maraton în martie. Informațiile legate de acest eveniment le voi piblica din timp pe contul meu de Instagram. Femeile vor putea învăța la acest maraton cum să își transforme activitatea într-o afacere de succes".

“Când ești liber profesionist tot ceea ce câștigi depinde de tine. Când ești antreprenor și ceea ce câștigă alții devine al tău
”, spune Cristina Bâtlan.
 
În timpul emisiunii, Cătălin Măruță a îndemnat-o pe invitata lui să vorbească despre investițiile care merită făcute anul acesta: “Mai bine să le spunem oamenilor ce să evite. Să nu investească în speculații financiare (criptomonede, acțiuni pe bursă). E important să investească în lucrurile pe care le pot controla și cred cu adevărat. O investiție nu îți aduce neapărat un profit, dar poate să te scape de devalorizare. Investiți în voi astfel încât să puteți crea valoare adăugată oriunde ați fi și în orice situație”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.
 
Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni