Cristi Gretcu si Paula Chirila au dansat charleston la "Dansez pentru tine"

28 Octombrie 2010, 13:10

Cristi Gretcu si Paula Chirila au dansat charleston la "Dansez pentru tine"

Vineri seara, ringul de la “Dansez pentru tine” i-a gazdui pentru un dans umanitar pe Paula Chirila si Cristian Gretcu, actorii din “Land of Jokes”, de la Pro Tv. Ei au dansat un charleston sensibil pentru a ajuta doi tineri indragostiti, de 23 de ani, care sufera de Sindrom Down.

Teodor si Teodora s-au iubit din prima clipa in care s-au vazut, cu sapte ani in urma, si pe loc si-au marturisit unul altuia fericirea intalnirii.

Cu toate ca se gandesc mult unul la celalalt, ei se vad destul de rar din cauza distantei de 250 de km care ii desparte. Isi scriu mult pe internet, isi vorbesc la telefon si se mai vad la competitiile sportive la care participa amandoi cu Asociatia pentru copiii bolnavi de Sindrom Down, insa visul lor este sa se poata intalni mai des.

Inspirat din povestea de dragoste pe care Teodor si Teodora o traiesc, coregraful Bogdan Boanta a creat o coregrafie speciala pentru perechea Paula Chirila si Cristian Gretcu. Telespectatorii Pro Tv, i-au vazut pe “Ion Iliescu” si pe “Bianca Dragusanu” din “Land of Jokes” intr-o coregrafie de charleston care a exprimat o poveste haioasa de dragoste pe piesa clasica “Walking back to happiness”, in interpretarea lui Helen Shapiro.

VIDEO PROTVPLUS.RO