• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristi Bozgan, dezvăluiri despre concurenții din Ferma. Orașeni vs. Săteni. Ce spune despre Elena Chiriac și Anna Lesko

Cristi Bozgan, dezvăluiri despre concurenții din Ferma. Orașeni vs. Săteni. Ce spune despre Elena Chiriac și Anna Lesko

Cristi Bozgan, partenerul de prezentare al Mihaelei Rădulescu în emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni”, a fost oaspetele emisiunii Vorbește lumea, unde a dezvăluit mai multe impresii despre concurenți, care se apropie ușor de marea finală. 

Iată ce părere are Cristi despre cei care au intrat în această competiție: ”Sezonul acesta vine cu surprize colosale. Sunt puternici fizic și am văzut că au dus tot ceea ce s-a întâmplat. Am și tras de ei, foarte adevărat, dar psihic sunt robuști”.  

Vorbind despre parcursul Elenei Chiriac, Cristi a menționat că este ”surpriza sezonului”: 

Te aștepți să întâlnești un copil de 18 ani care nu are o vastă experiență de viață, care este oarecum într-un ritm haotic. Am văzut un om coerent, un om foarte cerebral, un om care analizează foarte bine strategia fiecăruia și și-o asumă”

Printre concurenții pe care i-a cunoscut mai bine, se află Viviana Sposub, care s-a aflat o perioadă printre bandiți. Cristi o consideră un om foarte puternic: ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală.

Analizând comportamentul Annei Lesko din competiție, Cristi Bozgan a avut numai cuvinte de laudă despre ea: 

Anna Lesko este un om pe care îl poți citi destul de greu. Este o gospodină. La prima vedere asta pare. Este un om cerebral, un om calculat, un om care încearcă să-și folosească strategia în așa fel încât să nu deranjeze în jurul ei, dar în același timă să-și atingă scopul.

Urmărește alte detalii interesante în materialul video de mai sus. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni