• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Criss si Vlad se pregatesc pentru Martisor. Membrii LaLa Band vorbesc despre primele martisoare pe care le-au primit

Criss si Vlad se pregatesc pentru Martisor. Membrii LaLa Band vorbesc despre primele martisoare pe care le-au primit

Criss si Vlad se pregatesc pentru Martisor. Membrii LaLa Band vorbesc despre primele martisoare pe care le-au primit

Membrii trupei LaLaBand si protagonistii serialului “Pariu cu viata” care reincepe din 13 martie, de la ora 21.30, la PRO TV, sunt incantati de luna martisorului. Baietii abia asteapta sa ofere flori si cadouri doamnelor si domnisoarelor din viata lor, iar fetele si–au amintit de primul martisor primit de la persoanele dragi. Emotii, culoare, flori si martisoare, caci luna martie bate la usa.

Criss

 “Martisorul e un simbol, un simbol al primaverii. Ador sa primesc flori, legate cu snuruletul alb rosu. Anul trecut am primit multe martisoare cu simboluri muzicale. Imi place sa ofer flori de 1 Martie si martisoare cu semnificatie persoanelor pe care le iubesc si le respect. Am inceput sa primesc si sa ofer martisoare de 1 Martie cand m-am mutat in Bucuresti. La Vorona, de 1 Martie baietii primesc martisoare. Fetele primesc pe 8 Martie flori. In concerte primim, multe cadouri de la fani. De cele mai multe ori comune. Ne bucuram mult de fiecare ursulet de plus, inimioara, fotografie, bratara si mai ales de flori“.

Vlad

“ Imi place foarte mult sa ofer flori. Nu cred ca exista fata, femeie sa nu-i faca placere sa primeasca flori. Imi mai face placere sa ofer cadouri cu semnificatie, care sa transmita ce simt pentru persoana careia il ofer. De fiecare data adecvez cadoul evenimentului”.  


Alina

“Martisorul preferat este cel care vine de la persoanele dragi, chiar daca inseamna un buchet de lalele, sau snurul simbolic. Martisorul pe care il pastrez cu drag este cel de la bunicul meu, un pandantiv cu initiala mea. Pentru mine, 1 Martie simbolizeaza incheierea ciclului de iarna si sosirea primaverii, pentru ca atunci rasar si ghioceii. Si va mai spun ceva: atunci cand baietii se prefac ca uita de ziua aceasta si imediat dupa ce fetele noastre se alungesc si exprima dezamagire, scot martisorul din buzunar”.
 



Bubu


“De 1 martie eu intotdeauna daruiesc martisoare si cateodata si ghiocei. Le daruiesc tuturor fetelor, mamei mele, bunicii mele si in general persoanelor foarte dragi mie. Martisoarele de obicei le iau pe comanda sau de la Muzeul Taranului Roman. Am si prieteni care cu asta se ocupa si sunt de toate tipurile care mai de care mai diferite si mai speciale. Anul acesta astept cu nerabdare sa vad ce martisoare mi se vor aduce sau ce martisoare voi vedea si le voi alege cu mare grija, sa fie cele mai speciale martisoare in asa fel incat tuturor fetelor sa le placa in special fetelor din Lala Band”.


 Sore

“Am primit de la tata o brosa sub forma de bufnita care mi-e foarte draga. Martisoare propriu-zise primeam in scoala generala, mai putin in liceu, in facultate nici atat... Cred ca martisoarele au fost inlocuite treptat cu florile, iar ale mele intamplator sunt chiar zambilele asa ca sunt cea mai fericita pe 1 Martie”.




 Alexia

“Nu pot spune ca am un martisor preferat! Le prefer intotdeauna pe cele oferite din inima! Cand eram tare micuta, primul martisor primit si de care imi amintesc a fost o ratusca pe care o mai pastrez si acum! Intr-o zi de 1 martie, in urma cu multi ani am avut un spectacol la scoala de balet unde activam. Pana aici nimic deosebit, insa in acel spectacol, intr-un moment foarte frumos, am reusit sa ma dau cap in cap cu colega mea de scena”.


 Liviu

“Daruiesc martisoare tuturor femeilor importante din viata mea, pentru ca mi se pare mult mai reprezentativ pentru aceasta sarbatoare. In fiecare an obisnuiesc sa aleg martisoare inedite, care sa ramana in sufletul femeilor carora le ofer. Amintire amuzanta: Eram in clasa a doua si imi placea o fata. Am pus pariu cu baietii ca o sarut dupa ce ii dau martisorul. I-am dat martisorul si am pupat-o, dupa care am luat-o la fuga prin scoala, cu ea in spate, incercand sa ma nimereasca cu martisorul pe care tocmai i-l oferisem”.


Dorian

“1 Martie este o sarbatoare pe care o indragesc foarte mult, in primul rand pentru ca am ocazia sa fiu dragut si sa ofer flori tuturor domnisoarelor si doamnelor, iar in al doilea rand pentru ca este prima zi din primavara, anotimpul meu preferat! Nu ofer martisoare decat persoanelor apropiate, incat nu sunt prea priceput in a alege aceste "bijuterii" , insa ofer ghiocei in loc de martisoare, pentru ca mi se par foarte reprezentativi”.

 Rapha

“In fiecare an, de 1 Martie, am cumparat fel de fel de martisoare si flori de primavara. Femeilor importante din viata mea le-am oferit mereu ceva mai special. La scoala era exclus sa nu daruiesc profesoarelor flori si colegelor de clasa martisoare simbolice. Atat 1 Martie, cat si 8 Martie, sunt zile speciale, care simbolizeaza inceputul primaverii si in care celebram mai mult decat de obicei existenta sexului frumos. Intr-un an, de 1 martie am vrut sa cuceresc o fata cu un anume martisor, dar n-am avut curajul sa o fac; fata era ceva mai mare decat mine. Intr-un final am ajuns sa il daruiesc mamei”.

Sursa: protvmagazin.ro
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni