Criss si Vlad sarbatoresc un an de cand formeaza un cuplu de poveste

Criss si Vlad sarbatoresc un an de cand formeaza un cuplu de poveste

Pentru Criss si Vlad, membrii trupei LaLa Band si totodata protagonistii serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare miercuri de la 21.30 la PRO TV, ziua de 18 martie are o semnificatie cu totul speciala.

 Cei doi tineri indragostiti sarbatoresc 1 an de cand traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Criss a avut parte de o surpriza foarte frumoasa din partea iubitului ei, a primit un buchet de 12 trandafiri rosii si unul alb si un inel care avea inscriptionat un mesaj emotionant, “I really, really love you”. Cristinei i-au dat lacrimile de fericire: “Ne-am facut cadouri, am baut sampanie, am ascultat muzica si inevitabil am avut filmare!  Ea mi-a facut cadou o tableta pe care mi-o doream, iar eu i-am facut ei un cadou la care nu se astepta si anume un inel ca de logodna si am avut si o regie ca atare si a plans si....eee…frumos…”, dezvaluie Vlad.

Criss si Vlad au sarbatorit evenimentul in avans, in timpul  concertelor LaLa Band din acest weekend. Criss a fost placut surprinsa din nou: “La concerte a continuat traditia cu florile, iar duminica, la Slobozia cu ajutorul echipei am surprins-o pe Criss la una dintre piesele noastre spunandu-i sa se uite in sala. Acolo a gasit multe pancarte care formau impreuna mesajul TE IUBESC”, spune Vlad.

Povestea de iubire dintre Criss si Vlad este - asa cum marturisesc cei doi indragostiti - speciala, pentru ca sta sub semnul “LaLa”: “Sunt multe feluri prin care poti sa-ti transmiti sentimentele si sunt la fel de multe feluri de relatii, toate diferite, dar care au acelasi numitor comun: iubirea! Noi, in ciuda faptului ca suntem artisti si ca avem o viata agitata, traim o iubire normala, dar ceea ce ne face speciali este ca suntem LaLa :)”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni