Criss si Vlad fac cursuri de muzica si actorie la Londra!

Criss si Vlad fac cursuri de muzica si actorie la Londra!

Criss si Vlad, cei doi artisti din trupa ONE, urmeaza zilele acestea un curs de musical in Londra, la Guildhall School Of Music and Drama, pentru care au strans bani din concertele pe care le-au sustinut in acest sezon.

Tinerii vor petrece o saptamana in Londra si vor lua lectii de actorie, muzica, coregrafie, tehnica auditiilor, tehnica de televiziune si machiaj, iar cursul se va incheia cu un spectacol cu public. 

Suntem extrem de fericiti ca avem ocazia sa invatam la aceeasi scoala unde au studiat celebrii actori Daniel Craig, Orlando Bloom sau Ewan McGregor, ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni. Mai avem o multime de surprize pentru fanii nostri, insa cea mai importanta este ca pregatim primul album ONE, care va fi lansat in toamna”, au spus Criss si Vlad. 

Cei doi artisti au insa si un alt motiv de bucurie: “Un nou inceput”, primul videoclip din cariera trupei ONE, a depasit jumatate de milion de vizualizari in numai 20 de zile, ajungand acum la peste 700.000 de view-uri pe contul oficial de YouTube al MediaPro Music, in mai putin de o luna de la lansare.

Clipul “Un nou inceput”, care a starnit deja controverse in mediul online, spune o poveste frumoasa, a doi tineri care s-au despartit la un moment dat, apoi se regasesc si se impaca. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni