• PRO TV
  • Cosmin Natanticu (Profu’), pe marile ecrane într-o comedie regizată de Iura Luncașu

Cosmin Natanticu (Profu’), pe marile ecrane într-o comedie regizată de Iura Luncașu

Cosmin Natanticu (Profu’), pe marile ecrane într-o comedie regizată de Iura Luncașu

„Inve$titorii” este numele producției în care Cosmin Natanticu va juca alături de Codin Maticiuc, Andrei Mateiu, Radu Gabriel, Maria Popovici și Diana Sar (serialul Vlad). Care e povestea filmului.

Inve$titorii se anunță unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani. Pelicula, regizată de Iura Luncașu, este adaptare a succesului de casă Wkreceni, filmul care în 2014 a înregistrat un număr record de spectatori și un box office impresionant în Polonia.

Cosmin Natanticu, pe care îl vedeți în serialul Profu’ de la PRO TV, a primit unul dintre rolurile centrale ale acestui film.

Însă, producția îi mai are în distribuție pe Levent Sali (Faci sau Taci), Diana Sar (serialul Vlad), Adrian Anghel, Raluca Aprodu şi Nicu Banea.

Citește și: Ce i-a făcut un an de căsnicie lui Cosmin Natanticu: „Ajut la curățenie, duc gunoiul, spăl vase”

Ce vrea să ne spună Inve$titorii

O veritabilă comedie de situație, filmul Inve$titorii spune povestea a trei băieți, prieteni vechi, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie. Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, alături de mulți alți angajați, sunt disponibilizați. 

Lor li se oferă salariile compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București. După o noapte incendiară, se trezesc a doua zi, mahmuri, cu gândul de a se întoarce acasă, dar greșesc drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil. 

Aici sunt confundați de localnici, care, impresionați de aspectul lor, îi iau drept afaceriști străini, veniți să investească în afacerea locală. Invitați de primar la negocieri, urmate de o cină în casa acestuia, băieții noștri sunt fermecați de ospitalitatea și deschiderea oamenilor întâlniți. 

Citește și: Augustin Viziru: „Fratele meu poate fi actor, eu nu pot să cânt”

Iura Luncașu

Ce se întâmplă atunci când sunt deconspirați, aflăm după ce filmul va fi gata. 

Iura Luncașu este unul dintre regizorii din România care a înregistrat repetate succese în proiectele în care s-a implicat. Acesta a regizat mai multe serialele de televiziune, a produs şi regizat lungmetraje pentru marele ecran. 

Comedia Inve$titorii va avea premiera pe marile ecrane în 2020 şi este o producţie cinematografică independentă marca Vertical Content.

Vezi și VIDEO: Cosmin Natanticu, la Ferma vedetelor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni