• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cornel Palade dezvăluie adevăratul motiv pentru care a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cornel Palade dezvăluie adevăratul motiv pentru care a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cornel Palade a fost invitat alături de Giani Kiriță în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a făcut mai multe declarații despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actorul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a preferat să îl lase pe sportiv să continue aventura din jungla Dominicană!

Cornel Palade a asistat la momentul în care Cătălin Măruță i-a prezentat lui Giani Kiriță mai multe momente din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Într-un videoclip, sportivul părea că se asociază cu Bia Khalifa, ca o strategie făcută cu scopul de a rămâne el cât mai mult timp în competiție. După ce s-a discutat acest aspect, Cornel Palade a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a preferat să îl lase pe fostul jucător de la Dinamo să continue aventura junglei!

„Dacă voiați un joc de minte și perspicacitate mai rămâneam, dar e una să vorbești cu un om și alta e când vorbești cu peretele. Sunt diferențe mari. De exemplu, când citești trebuie să și înțelegi ce citești. Când un om îți vorbește, trebuie să înțelegi ce vrea să spună. Dar dacă tu nu înțelegi...ce să ceri de la un om? Sunt câteva cazuri patologice pe care nu e cazul să le enumăr. De asta m-am și retras din povestea asta și i-am zis lui Giani „tati, rămâi tu și du competiția mai departe”. Să te vă de ce ești în stare!”, a declarat Cornel Palade. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni