• PRO TV
  • Corina Caragea, apariție atipică: „Uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți”

Corina Caragea, apariție atipică: „Uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți”

Corina Caragea, apariție atipică: „Uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți”

Considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, Corina Caragea a reușit de-a lungul timpului să se facă foarte plăcută de către publicul larg.

Vedeta PRO TV este urmărită de milioane de telespectatori de fiecare dată când prezintă știrile din sport, iar în mediul online a reușit să aibă peste 400.000 de urmăritori doar pe Instagram. Plus ceilalți fani de pe alte rețele de socializare.

Pe 10 martie, zi în care peste București s-a așternut zăpada, Corina Caragea le-a făcut o surpriză fanilor ei din mediul online: a posta to fotografie în care apare în costum de baie. Și nu oriunde, ci la munte!

„Afară ninge liniștit, iar eu vă salut de aici”, a scris frumoasa prezentatoare TV în dreptul fotografiei. Și i-a chemat pe fani pe blogul ei, acolo unde a scris un text despre experiența pe care a avut-o la Bran, în weekend.

„Am avut un weekend de poveste, liniștit și relaxant, departe de lumea dezlănțuită, dar chiar în miezul unei zone turistice atât de aglomerate. Tot la capitolul paradoxuri, uite-mă pe mine în costum de baie la zero grade, înconjurată de nămeți”, a scris, printre altele, Corina Caragea pe blogul ei.

foto: Instagram Corina Caragea; PRO TV

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni