• Emisiuni
  • La Măruță
  • Constantin Enceanu, spui tot sau îți va lua gura foc? Ce declarații a făcut artistul despre colegii de breaslă

Constantin Enceanu, spui tot sau îți va lua gura foc? Ce declarații a făcut artistul despre colegii de breaslă

După Maria Dragomiroiu, i-a venit rândul lui Constantin Enceanu să facă față provocării picante a lui Cătălin Măruță. Îndrăgitul artist de muzică populară a participat la celebra rubrică: “Spui tot sau îți va lua gura foc?”. 

„De unde le găsiți? Nu am văzut așa ceva!”, a reacționat Enceanu după ce a început să citească întrebările pregătite de Măruță și i-a spus acestuia că nu obișnuiește să mănânce iute.

Totuși, cântărețul a preferat să guste din câteva bulete de cașcaval date prin sos iute, decizie pe care a regretat-o după. La întrebarea: „Care sunt cele mai mari trei defecte ale lui Petrică Mâțu Stoian?”, artistul a răspuns: „Gurmand. Ce, nu e defect ăsta? Dacă mănânci ca disperatul? Dimineață, mai ales. (…) Se enervează foarte repede și e vitezoman. A stat ceva vreme pe margine fără carnet. (…) Și i-am zis de atâtea ori: bă, las-o mai încet. Când merg cu el, merg cu frică. Are piciorul pe accelerație de nu îți spun”.

La aceeași întrebare despre Niculina Stoican, artistul a răspuns: „Colerică, zbiară tare, periculoasă în trafic și scundă. Sunt convinsă că și ea și-ar fi dorit să fie mai înaltă. E un of al ei. Cred că în sufletul ei și-ar fi dorit să fie mai înaltă, că femeile în general își doresc să aibă 1,70 m. Sunt convins că în sufletul ei e o durere, dar a știut cum să mascheze și iasă frumos în fața publicului (...). Lumea ne ascultă pe noi pentru voce, dar contează și cum arătăm. Si la mine se uită lumea, la cum arăt, cum mă îmbrac”, a mai spus acesta.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Facebook Constantin Enceanu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni