• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntările Vocea României s-au încheiat. 32 de concurenți se pregătesc de knock-out-uri

Confruntările Vocea României s-au încheiat. 32 de concurenți se pregătesc de knock-out-uri

Confruntările Vocea României s-au încheiat. 32 de concurenți se pregătesc de knock-out-uri

Vineri seară, la Vocea României, ultimele șapte cupluri au luptat în ring, folosindu-și toate armele vocale pentru un loc în etapa knock-out-urilor, care va avea loc vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, și sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20:00. 

Tudor, Irina, Andra și Smiley au pus foarte mult patos în fiecare moment pe care l-au creat împreună cu concurenții din echipele lor, pentru ca aceștia să aducă pe scenă reprezentații memorabile. Confruntările s-au încheiat cu un show fabulos, în care muzica s-a îmbinat cu emoțiile și cu reacțiile și comentariile antrenorilor.

Ultima rundă de Confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 7.4 puncte de rating și 22.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.0 puncte de rating și 15.1% share.

Pe PROTVPLUS puteți vedea toate momentele video 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României.

Performanțe vocale remarcabile, tensiune și emoții

Confruntările de la Vocea României s-au încheiat cu o rundă plină de duete, în care concurenții au demonstrat că au calități vocale extraordinare, că pot face spectacol și că scena este locul în care e simt cel mai bine. Emoțiile au fost mari și deciziile extrem de grele, însă în cele din urmă antrenorii au fost nevoiți să-i aleagă pe cei alături de care merg cu un pas mai aproape de marele trofeu. Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de show, dar au avut și reacții neașteptate și păreri diferite în ceea ce privește unele dintre momentele prezentate în ring. 

Echipa Tudor a trimis pe scenă un trio exploziv format din trei concurente cu timbre vocale puternice: Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu. Fetele au cântat impecabil, vocile li s-au completat perfect, iar Tudor a fost mândru de evoluția lor și i-a fost foarte greu să aleagă una singură, însă în final a luat decizia să meargă mai departe cu Romanița.

Echipa Irina a fost reprezentată aseară de patru concurente care au ridicat publicul în picioare cu două momente incredibile: Antinia Simion vs Oana Tabultoc și Eva Timuș vs Maria Andrici.





Ele au încântat cu vocile lor și cu atitudinea, Irina a ascultat cu atenție recomandările colegilor ei, a analizat foarte bine reprezentațiile fetelor și a decis să le păstreze în echipa ei pe Antinia și pe Eva.

Echipa Andra a generat reacții neașteptate în rândul antrenorilor, care au avut păreri diferite în ceea ce privește performanțele concurentelor din echipa ei. Claudia Popină vs Izabela Barbu și Mădălina Coca vs Diana Strat au fost cele două dueluri create de Andra pentru ultima rundă de Confruntări.







Chiar dacă toate cele patru fete au demonstrat că vocile lor sunt uriașe, deciziile antrenoarei, extrem de dificile și luate cu lacrimi în ochi, au fost că va continua competiția cu Izabela și cu Mădălina.

Echipa Smiley a adus aseară în ring două dueluri originale, pline de energie și entuziasm: Dalina Nemeș vs Lina Sanden și Andrei Voicu vs Claudiu Fălămaș. Concurenții au primit ropote de aplauze și felicitări din partea antrenorilor, însă partea dificilă i-a revenit lui Smiley, care a fost nevoit să aleagă dintre patru voci foarte bune.





Antrenorul a hotărât să meargă mai departe cu Lina și cu Andrei. Tot aseară, Smiley a adus-o în echipa lui pe Diana Strat, concurenta care era inițial în echipa Andra. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, și sâmbăta viitoare, de la 20:00, 32 de concurenți intră în knock-out-uri! În această etapă tensiunea va crește semnificativ, iar deciziile antrenorilor vor fi unele extrem de grele! 

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni