• Emisiuni
  • La Măruță
  • CONCURS "La Măruță": PIRATUL PROBLEMĂ, pregătit să vă ofere comoara din cufăr

CONCURS "La Măruță": PIRATUL PROBLEMĂ, pregătit să vă ofere comoara din cufăr

CONCURS "La Măruță": PIRATUL PROBLEMĂ, pregătit să vă ofere comoara din cufăr

Echipa La Măruță vă provoacă la un concurs de zile mari. Piratul Problemă coboară în stradă, gata sa vă ofere comoara din cufăr, în curând, la Măruță!

Într-un București aglomerat, gălăgios, poluat, într-o capitală în care locuitorii încearcă să își croiască drum printre borduri și claxoane, prinși de grijile cotitidiene, un personaj inedit apare de nicăieri cu noi probleme...

Dar și cu soluții la îndemâna oricui. Daniel Nicolăină devine Piratul Problemă și e gata să vă provoace. Opriți-vă un minut, rezolvați-i problema, deschideți-i cufărul și plecați mai departe puțin mai bogați, cu bani de buzunar, și mult mai bine dispuși. Piratul Problemă coboară în stradă, gata sa vă ofere comoara din cufăr, în curând, la Măruță!

Participantii vor fi selectați aleatoriu pe stradă, în municipiul București, în orice zi din perioada desfășurarii Concursului, de către o echipă de filmare a emisiunii.

Cei care doresc să participe vor fi provocați de către echipa „La Maruță“ să rezolve diverse probleme: ecuații, ghicitori, întrebări de cultură generală, teste de inteligență, quiz-uri.

Cei care rezolvă problemele propuse de noi vor putea câștiga bani.

Consultă REGULAMENTUL AICI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni