• PRO TV
  • Concurenții Vocea României, declarații după confruntări: ”Publicul trebuie să te vrea mai departe”

Concurenții Vocea României, declarații după confruntări: ”Publicul trebuie să te vrea mai departe”

Concurenții Vocea României, declarații după confruntări: ”Publicul trebuie să te vrea mai departe”

Silviu Murariu, Origen Todoran și Mihnea Vâlceanu au intrat în ringul emoțiilor pentru cea de-a doua etapă a confruntărilor la Vocea României. Aceștia au dezvăluit care este miza și următorul pas în evoluția lor. 




Silviu Murariu - ”Aș vrea să-mi fac propriul drum”

Silviu Murariu are 21 de ani, este din Botoșani și studiază Regie la Conservatorul din Cluj. Mama lui a fost cea care l-a îndrumat către muzică și l-a ajutat să își urmeze pasiunea, în ciuda faptului că familia nu are o situație financiară foarte bună. Silviu spune că cele mai frumoase momente din viață le asociază cu muzica. Interpretarea sa plină de emoție l-a adus în echipa lui Smiley, iar acum speră să ajungă cât mai departe, în competiția Vocea României.  

Îmi place foarte mult Justin Timberlake, este unul dintre idolii mei. Mi s-a spus că semăn cu el, nu știu dacă este adevărat. Aș vrea să-mi fac propriul drum, propria carieră”.  


Origen Todoran - ”Miza este să mă îmbunătățesc”

Origen face parte din una dintre cele mai cunoscute trupe de coveruri din România, fiind chitarist și violonist în Six Martini Band. Îi datorează prenumele special bunicului său - Origene fiind un celebru teolog din Egipt. 

După ce a terminat liceul, Origen a plecat în Italia, unde a urmat Conservatorul, secțiunea vioară. Spune că experiența l-a ajutat să se formeze ca om și ca muzician, iar acum a ajuns la Vocea României, în echipa lui Tudor Chirilă. 

Care este miza? Atâta sunt de multe. Dacă ar fi să le cântăresc acum, nici nu știu care ar fi cea mai importantă. Una este că vreau să acumulez mai multă experiență. Nu să mă mulțumesc cu faptul că am trecut de blind-uri, poate, Doamne ajută, de dueluri. Miza e mare: să mă cunosc cât mai mult, să cunosc cât mai mult, de ce nu, să și câștig. Să mă îmbunătățesc”.

Mihnea Vâlceanu - ”Lucrurile pe care mi le-am dorit încep să se materializeze”

Mihnea are 21 de ani și studiază informatică la Timișoara. Muzica a devenit un refugiu pe el după ce, în urma unui accident la schi, a ajuns în scaunul cu rotile. La ora actuală, nu există niciu procedură medicală care l-ar putea ajuta să-și revină. Pasiunea pentru muzică este ceea ce îi dă puterea să meargă mai departe. Mihnea a îndrăznit să concureze la Vocea României, urmându-și un vis mai vechi, și l-a ales pe Smiley drept antrenor. 

Toate lucrurile pe care mi le-am dorit încep așa, să se materializeze. Sunt foarte grele etapele, trebuie să recunosc, și foarte multă muncă depusă, dar în momentul acela când ești pe scenă îți dorești din tot sufletul să ajungi mai departe. Și chestia este că trebuie să vină atât din partea ta, ca și participant, dar și din partea publicului, să te vrea și el mai departe”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni