• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurenții MasterChef au parte de o probă ”Mistery box” seducătoare

Concurenții MasterChef au parte de o probă ”Mistery box” seducătoare

Concurenții MasterChef au parte de o probă ”Mistery box” seducătoare

O nouă săptămână începe în bucătăria MasterChef pentru concurenții ajunși în Top 8!

Numărătoarea inversă spre marea finală a început, iar concurenții vor să demonstreze că merită o șansă la titlu și marele premiu, așa că tratează fiecare probă cu mai multă atenție și cu mai multe emoții.  

În această seară, provocarea lor va consta într-o nouă probă Mistery box! Imaginația celor 8 concurenți rămași în bucătăria MasterChef va lua forme nebănuite după ce vor vedea că box-urile primite sunt acoperite cu dantelă: ”Mă duce cu gândul la camera secretă din filmul 50 Shades of Gray”, va spune Raluca Podea, iar replica nu va rămâne neobservată de colegul ei de banc: ”Am o cameră de joacă. Vrei să vii?”, o va întreba Jeremy. 

60 de minute vor avea la dispoziție concurenții să gătească un preparat MasterChef cu ingrediente afrodisiace: stridii, somon, sparanghel, ghimbir, cafea, ciocolata, migdale, miere, avocado și vin roșu.

Sunt pierdut, te rog ajută-mă! Dar oamenilor le trebuie așa ceva? Nu înțeleg! Eu sunt așa din natură”, îi va spune Jeremy Ralucăi după ce va afla cu ce ingrediente trebuie să gătească astăzi.

De la 22:30, la PRO TV, vom afla cine îi va impresiona pe jurați și va aștepta duelurile de eliminare fără teama de a pleca acasă și cine va avea de gătit încă o dată pentru a merita să rămână în competiție! 

MasterChef - Gătește fără egal!



Vezi si MasterChef - Sezonul 8, Ediția 27

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni