• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu se desparte de soț: După atâta umilință, infidelități, jigniri, minciuni… renunț!

Claudia Pătrășcanu se desparte de soț: După atâta umilință, infidelități, jigniri, minciuni… renunț!

Claudia Pătrășcanu se desparte de soț: După atâta umilință, infidelități, jigniri, minciuni… renunț!

Claudia Pătrășcanu, fosta colga de trupă a Andreei Bănică din vremea “Exotic”, a răbufnit pe Facebook. Sătulă de infidelitățile soțului, Gabi Bădălau, aceasta s-a hotărât să facă totul public: vedeta îl acuză de umilință, abuz emoțional, minciuni și jigniri. 

Fosta cântăreață, care s-a retras din lumea mondenă, este mama a doi băieți. 

“După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an,cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Citeste si: What’s Up divorțează după 9 ani de relație. Ce mesaj are pentru fosta soție

Claudia a mai avut o răbufnire și în urmă cu două luni, când a postat un mesaj asemănător. Aceasta a scris atunci despre abuzul emoțional la care unele femei sunt supuse de soții lor, lasând să se înțeleagă că și ea este o victimă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni