• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat pe Facebook. Ce acuzații îi aduce mamei lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat pe Facebook. Ce acuzații îi aduce mamei lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat pe Facebook. Ce acuzații îi aduce mamei lui Gabi Bădălău

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi terminat. Artista luptă în continuare să obțină custodia copiilor, însă același scop îl are și familia Bădălău

Pentru că simte că instanța nu îi face dreptate, Claudia își scria disperarea pe Facebook. Recent, după ce s-a prezentat iar în sala de judecată, Claudia a postat mai multe capturi ale unor mesaje dintre Gabi Bădălău și mama acestuia, dar și un mesaj de amenințare pe care artista l-a primit. “Încep prin a posta mesajele trimise de către “mama” dacă o pot numi așa, către fiul ei disperat care încerca cândva să caute disperat ajutor pentru ceea ce a făcut,pentru ceea ce face,dar din păcate pentru el “mama” nu are cum sa aibă sentimentul de MAMA pentru că i-a fost mai simplu să-și arunce copiii imediat după naștere, unul la bunicii materni și unul la bunicii paterni, copiii suferind și trăind  o traumă pe care o reproșează și acum mamei.”

Mesajul ei a strârnit sute de reacții, oamenii încurajând-o pe artistă să meargă mai departe și să lupte pentru copiii ei. 

Sursă foto: Instagram Claudia Pătrășcanu 

Vezi și: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni