• Emisiuni
  • La Măruță
  • Claudia Ghițulescu, propunere neașteptată pentru Cătălin Măruță: „Vreau ca tu și Andra să îmi fiți nași”

Claudia Ghițulescu, propunere neașteptată pentru Cătălin Măruță: „Vreau ca tu și Andra să îmi fiți nași”

În urmă cu doar câteva zile se zvonea că artista de muzică populară s-a retras la mănăstire, însă se pare că are cu totul alte planuri!

Claudia Ghițulescu are 43 de ani și se numără printre cele mai cunoscute artiste de muzică populară de la noi din țară. S-a zvonit că s-a retras la mănăstire, însă adevărul a fost, de fapt, altul.

„Din când în când te mai duci la mănăstire. Am fost, am vrut să îl cunosc pe starețul de acolo. Am stat două zile la mănăstire și am simțit că pur și simplu am dat mâna cu Dumnezeu, așa de liniștită am venit de acolo.

Nu m-am retras. Am de cântat, plec la Londra în seara de Paște, când acolo. A trecut pandemia și nu mai avem timp de stat în casă. Nu am de gând să mă retrag la mănăstire, cu toate că e frumos acolo”, a spus artista.

Claudia Ghițulescu, propunere neașteptată pentru Cătălin Măruță

După ce a povestit că a petrecut câteva zile la mănăstire, acolo unde s-a relaxat și și-a pus toate gândurile în ordine, Claudia Ghițulescu i-a aruncat prezentatorului o propunere cel puțin neașteptată!

„Mama s-a simțit foarte bine aici cu tine, la emisiune. Nu-i ușor așa, pentru o femeie de rând, să apari așa la televizor și să te simți comod. Să vorbești așa deschis. Tu i-ai oferit un confort și îți mulțumim. Oricum prima dată am venit la emisiunea ta și mi-ai purtat noroc, așa că  o să spun o chestie acum. Dacă o să fie să mă căsătoresc o să vreau să îmi fiți nași. Tu și Andra”, a spus Claudia Ghițulescu.

Surprins, prezentatorul Cătălin Măruță a răspuns: „Deci ai planuri? Stai un pic că m-ai luat prin surprindere. La ce te gândești?”

Claudia Ghițulescu a mărturisit sincer faptul că își dorește un copil și o familie, dar se pare că nu a găsit încă bărbatul potrivit.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni