• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ciprian Marica răspunde acuzațiilor aduse de finul Ilie Năstase. Cei doi și-au sunat avocații

Ciprian Marica răspunde acuzațiilor aduse de finul Ilie Năstase. Cei doi și-au sunat avocații

Conflictul dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase este departe de a se sfârși! Fostul fotbalist a fost contactat de către echipa La Măruță și a vorbit despre motivul pentru care Ilie Năstase i-a adus grave acuzații. 

Ciprian Marica este acuzat de către Ilie Năstase, finul său, că l-a exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București. 

Baza Voința a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021 și Ciprian Marica s-a implicat în proiect. Mai exact, a contribuit la modernizarea acesteia.

Contactat telefonic de către Cătălin Măruță, Cipirian Marica a prezentat propria perspectivă asupra conflictului. Marica susține că Ilie Năstase nu a fost dat afară din fundație, ci doar nu mai deține rolul de președinte. Mai mult decât atât, fostul fotbalist susține că nu dorește să se certe cu finul său, ci doar o garanție a faptului că își va onora partea de înțelegere și îi va oferi banii promiși. 

"Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului, nu e proprietatea nimănui. M-am trezit eu de nebun să investesc într-o bază sportivă. Am renovat stadionul de fotbal, facem o academie de tenis. 

Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine. Ilie mi-a spus că nu mai e de acord, i-am spus nu am nicio problemă să facă un ”deal” cu oricine altcineva, cu o singură condiție: de a-mi garanta investiția făcută aici"
, a declarat Marica.

Marica a mărturisit că i-a sugerat lui Ilie să își găsească un avocat bun. Fostul tenismen a apelat la avocații lui Ion Țiriac, iar actele fundației urmează să fie analizate pentru ca neînțelegerea să ajungă la sfârșit, a povestit Ciprian Marica. "Ilie nu a fost dat afară din fundație, nu mai este președinte într-adevăr, eu nu am niciun conflict cu el, i-am spus că dacă nu îi mai convin termenii înțelegerii, poate să facă oricând alt deal cu oricine dorește", a subliniat Marica.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni