Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent” 2020

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent” 2020

Marele premiu „Românii au talent” 2020, în valoare de 120.000 de euro și oferit de către LIDL, a ajuns vineri seară la Radu Palaniță, mecanicul auto din București reușind să obțină cele mai multe voturi din partea publicului.

Radu Palaniță a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea lui, interpretând în marea finală piesa „My way”, a lui Frank Sinatra. Concurentul a ajuns în finală după ce a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, juratul fiind foarte impresionat de calitățile vocale ale lui Radu.

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent” 2020

În vârstă de 40 de ani, Radu Palaniță s-a născut în București și este mecanic auto. El s-a apucat de cântat în urmă cu aproximativ 4 ani, afirmând că muzica este cea mai mare pasiune a sa.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, afirma Radu Palaniță înainte ca întreaga planetă să fie cuprinsă de pandemia de coronavirus.

Câștigătorul de la „Românii au talent” 2020 a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe. 

După marea finală, Radu Palaniță a oferit și câteva declarații emoționante: „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil. Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni