• PRO TV
  • Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei Sandu. Cum și-a câștigat popularitatea pe Internet

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei Sandu. Cum și-a câștigat popularitatea pe Internet

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei Sandu. Cum și-a câștigat popularitatea pe Internet

Radu Constantin este un tânăr actor și regizor, în vârstă de 26 de ani, orginar din orașul Vaslui. El și-a câștigat popularitatea odată cu lansarea serialului pentru adolescenți ”DM”, distribuit pe YouTube. 

Radu face parte din generația care își câștigă veniturile dintr-o activitate online. La 26 ani, a ajuns să fie actor și regizor, fără o pregătire profesională în acest sens. A fost un autodidact, preferând să-și urmeze visul. Chiar dacă a studiat doi ani la Facultatea de Construcții, apoi la cea de Marketing (ASE), Radu a abandonat acest drum pentru a se îndrepta spre o carieră artistică. 

La prima vedere, iubitul Otnielei Sandu pare un tip dur, dacă ne luăm după ținutele în culori închise, tatuajele și bijuteriile de argint, însă cei care îl urmăresc pe canalul său de YouTube și-au dat seama că este o persoană destul de sensibilă. Radu este pasionat de lectură și de multe ori le recomandă cărți fanilor de pe rețelele sociale. ”Absolut toate cărțile pe care le recomand le-am citit, poate chiar de două ori. Îmi place să vorbesc și să recomand din propria experiență și îmi place să cred că de mult nu mai fac lucruri doar de dragul de a le face. Cred în absolut tot ce spun și ce fac”, spune el într-un interviu acordat Pro TV, în vara anului 2020. 

Într-un interviu, Radu a declarat că în liceu a lucrat ca animator la petreceri de copii (a fost clovn), apoi ca magician și mentalist. De altfel, și în prezent Radu postează diverse filmulețe în care vorbește despre spiritualitate. Spre exemplu, un video întitulat ”Ce se întâmplă după ce murim”, a adunat peste 80.000 de vizionări, în două luni. Popularitatea tânărului a crescut cel mai mult în ultimul an, odată cu lansarea serialului DM, din distribuția căruia face parte și Otniela Sandu. Radu este atât regizorul filmului, cât și actor. 

Serialul abordează mai multe probleme cu care se confruntă tinerii din ziua de azi. Invitat în emisiunea ”Vorbește lumea”, el a declarat că propria poveste de viață l-a inspirat pentru realizarea serialului: ”N-am fost un elev tocmai cuminte, mai pe scurt le-am încercat pe toate și am zis: bă, dacă mie mi s-au întâmplat lucrurile astea, cu siguranță există foarte mulți oameni care au exact aceleași probleme și cum ar fi să existe o învățătură dată într-un mod mai ușor, de divertisment.

Radu este o persoană ambițioasă, iar unul din visurile sale este să ajungă la Hollywood. Iată ce le scria fanilor pe Instagram anul trecut: ”Mereu mi-am dorit să fiu actor, dar am fost refuzat la toate castingurile la care am participat până acum, și credeți-mă nu au fost puține. ⁣Mă face asta să renunț? ⁣Categoric nu. Sunt sigur că voi ține Oscarul în mână.”

Sursă foto: Instagram/ radu.co

Vezi și: Otniela Sandu și Alexia Țalavutis, protagonistele unui serial online pentru tineri



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni