• PRO TV
  • Cine este Andra Botez, finalista de la Cântă acum cu mine: „Nu mai cânt piesa asta în viața mea”

Cine este Andra Botez, finalista de la Cântă acum cu mine: „Nu mai cânt piesa asta în viața mea”

Cine este Andra Botez, finalista de la Cântă acum cu mine: „Nu mai cânt piesa asta în viața mea”

Așa se cântă, așa se dansează și așa se trăiește un moment artistic la Cântă acum cu mine! Andra Botez i-a dat pe spate pe cei 100 de jurați și i-a convins pe toți că show-ul ei e complet.

Andra Botez (34 de ani) este o artistă din Iași pentru care scena este a locul în care cele mai frumoase visuri au devenit realitate. A absolvit două facultăți și e profesor de tehnică vocală completă la Atelierul de Voce Andra Botez. Pe scurt, mănâncă muzică dimineața, la prânz și seara. În prima ediției a show-ului Cântă acum cu mine i-a impresionat pe cei 100 de jurați, care s-au ridicat în picioare și au cântat în rând cu ea.

„Pe cuvântul meu dacă mai cânt piesa asta în viața vieților mele, vreodată. Nu pot. Nu mai pot să cânt nimic”, a spus Tibi Scobiola la finalul primei reprezentații susținute de Andra în fața celor 100. 

Andra Botez merge direct în finala show-ului Cântă acum cu mine, cot la cot cu o altă tânără plină de viață, Cătălina Antal.


Andra Botez este solist vocal în trupa de jazz Andra Botez, alături de care a concertat în țară și în străinătate. Trupa s-a înființat în 2016 și din ea face parte și soțul Andrei. Tânăra din Iași e căsătorită și are o fetiță, iar în afară de muzică se dedică vieții de familie și radioului. În prezent este realizator de programe radio la un post local (Radio Hit).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni