• Emisiuni
  • La Măruță
  • Joseph Hadad, mărturii emoționante despre cele două fiice: "Sunt atât de bucuros pentru felul în care au crescut"

Joseph Hadad, mărturii emoționante despre cele două fiice: "Sunt atât de bucuros pentru felul în care au crescut"

Joseph Hadad, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și proprietarul a două restaurante din București, a fost invitatul lui Cătălin Măruță în ediția difuzată joi, 9 septembrie. Cheful nu a venit singur, ci însoțit de cele două fiice ale sale. 

Joseph Hadad este un bucătar apreciat și foarte exigent. Cariera sa în domeniul gastronomiei este una impresionantă, iar restaurantele pe care le deține sunt apreciate de un număr mare de persoane. Dacă viața profesională i-a fost una încununată de succes, nu se poate afirma același lucru și despre sfera personală.

Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu 12 ani, atunci când soția sa a murit din cauza unui cancer agresiv, la doar 42 de ani. El a fost cel care s-a ocupat îndeaproape de cei trei copiii ai lor, cu care acum se mândrește nespus.

”Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul... Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, declara în urmă cu doi ani Joseph Hadad.

Chef Hadad a sosit joi, 9 septembrie, în platoul La Măruță alături de fiicele sale, Daniela și Lipaz. El este foarte fericit pentru că a avut ocazia să petreacă Anul Nou evreiesc alături de ambele sale fete pentru prima dată în cinci ani, căci fiica cea mare, Daniela, trăiește în Germania.

A vorbit despre planurile de viitor ale fetelor sale și a povestit că nu a exclus posibilitatea ca ele să fie cele care preiau frâiele afacerii. "Lipaz are alte planuri în cap. Ea vrea să plece în Israel să facă facultate. Eu le-am spus că au mâinile de aur și îmi pot lua locul, eu deja am 62 de ani. Pe Daniela nu am putut să o conving să se întoarcă în țară", a povestit Hadad. 

Daniela a vorbit despre viața departe de familie și despre cele mai dragi din copilăria, iar Joseph Hadad a afirmat cu mândrie că "se vede că au fost crescute bine". "Sunt atât de bucuros de felul în care au crescut ele. Când a murit Gila, Daniela a devenit mama în casă. Ea nu a ieșit cu prietenii, cu colegii, eu am fost la muncă, iar ea a stat cu Lipaz. Acum ea trebuie să se bucure de viață", a povestit emoționat Joseph Hadad. 

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus

Chef Hadad, reîntâlnire emoționantă cu ambele fiice

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni