• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia au pregatit un pranz savuros pentru zeci de oameni nevoiasi

Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia au pregatit un pranz savuros pentru zeci de oameni nevoiasi

Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia au pregatit un pranz savuros pentru zeci de oameni nevoiasi

 La scurt timp de la finala MasterChef, Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia au oferit o raza de speranta oamenilor cu care soarta a fost aspra.

In pragul sarbatorilor de iarna, cei doi jurati MasterChef au gatit pentru beneficiarii Complexului Integrat de Servicii Sociale pentru Adulti Sfantul Ioan, din sectorul 3 al capitalei. Pe langa persoanele adulte care sunt cazate aici, alte cateva zeci de persoane vin zilnic pentru a primi masa de pranz.

Vineri, la ora pranzului, in bucataria centrului de servicii sociale, Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia au pregatit un meniu format din trei feluri de mancare savuroase, diferite fata de cele cu care sunt obisnuiti beneficiarii centrului. Invitatii celor doi Chefi au primit supa crema de telina cu ulei de dovleac si ierburi aromatice, muschiulet de porc cu crema de cartofi, hribi si sos de rosii, chec cu nuci, stafide si sos de vanilie.    

Pentru oamenii acestia, o masa calda este o nevoie. Cum ei au nevoie sa primeasca, eu am nevoie sa ofer. Am facut mancare buna, iar daca cineva s-a bucurat si a mancat-o, pentru mine este suficient”, a declarat juratul MasterChef, Chef Adrian Hadean. 

Bucuria de pe chipurile persoanelor nevoiase a fost mare in momentul in care au aflat ca Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia sunt cei care le-au pregatit aceasta surpriza de sarbatori. Entuziasmati de prezenta juratilor MasterChef, beneficiarii au fost extrem de dornici sa guste si sa jurizeze preparatele propuse.

M-am bucurat in momentul in care Adi mi-a spus de acest demers si am reactionat imediat! Incantarea pe care am simtit-o in aceste momente a fost un cadou foarte frumos de sarbatori. Este minunat sa poti sa oferi!”, a declarat Chef Patrizia Paglieri.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni