• PRO TV
  • Cezar Ouatu, un drăcușor în copilărie: „M-au chemat la școală că a ridicat rochița unei fetițe”

Cezar Ouatu, un drăcușor în copilărie: „M-au chemat la școală că a ridicat rochița unei fetițe”

Cezar Ouatu, un drăcușor în copilărie: „M-au chemat la școală că a ridicat rochița unei fetițe”

Cezar Ouatu și-a adus mama în emisiunea La Măruță, însă și-a dat seama că n-a fost o decizie prea înțeleaptă. Iubita lui mamă a dezvăluit ce prostioare făcea artistul în copilărie.

Interpretul român de operă Cezar Ouatu, care a reprezentat România la concursul Eurovision din 2013, și-a prezentat mama la televizor, căreia îi poartă o dragoste nesfârșită. Maria Ouatu și fiul ei au fost invitații lui Cătălin Măruță în emisiunea de luni după-amiază, unde cei doi au dezvăluit cât de mult își datorează unul altuia. „Mama e un fenomen al naturii, este un personaj de Oscar pentru mine”, a declarat plin de emoție interpretul.

Cătălin Măruță a provocat-o pe Maria Ouatu să ne spună tuturor cum era Cezar în copilărie și ce prostioare făcea, dacă făcea, firește.

„Îi plăceau fetițele. M-au chemat la școală că a ridicat rochița unei fetițe”, a dezvăluit mama lui Cezar, moment în care artistul a încercat să o oprească. „Mai spărgea câte un geam, se mai bătea cu un coleg, dar când studia era foarte serios. De la șase ani a început studiul pianului și îmi reproșa că el nu are copilărie”, a mai spus Maria Ouatu.

Cezar Ouatu, care a împlinit 39 de ani pe 18 februarie, s-a despărțit de iubita lui chiar de Dragobete. Artistul i-a mulțumit Andreei Vilău, pe Facebook, pentru momentele petrecute împreună.

„Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blândețea și răbdarea ta!!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe!!! Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele, dar pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această temă delicată!!!  Sometimes i just want to get far away from it all”, a scris Cezar pe Facebook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CEZAR OUATU Official (@cezar.ouatu) on


Vezi momentul complet de la emisiunea La Măruță!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni