• PRO TV
  • Cezar Ouatu a comis-o din nou: „Am 38 de ani și sunt din Italia”

Cezar Ouatu a comis-o din nou: „Am 38 de ani și sunt din Italia”

Cezar Ouatu a comis-o din nou: „Am 38 de ani și sunt din Italia”

Cântă dumnezeiește, dar nu știm din ce motiv nu vrea să spună că e din România. Cezar Ouatu a comis-o din nou la show-ul de talente din Marea Britanie, iar de data aceasta nu știm pe unde mai scoate cămașa.

Cezar Ouatu, contratenorul care are deja un nume în țara de origine, România, îi impresionează acum și pe britanicii care urmăresc un cunoscut show de televiziune în Regat. Muzicianul, care a trecut în a doua etapă a audițiilor, s-a prezentat pe scenă: „Sunt Cezar Ouatu, am 38 de ani și sunt din Italia”. La prima audiție s-a prezentat drept un artist născut în România, dat crescut în Italia, țară care i-a oferit cele mai mari șanse până acum. Atunci a fost taxat de români pentru că i-ar fi fost rușine cu originile sale. Acum, trebuie să se justifice iar. Iată momentul!

Cezar a înfăptuit un miracol pe scenă, cu reprezentația sa televizată în weekend. Toți jurații au fost de acord că prestația lui a fost demnă pentru a-l propulsa mai departe, însă niciunul nu a sesizat că și-a schimbat țara de proveniență. Într-un interviu acordat PROTV.RO săptămâna trecută, Cezar Ouata declara că nu îi este rușine că e român.

Eu sunt român 100%, dar italian de adopție și din punct de vedere artistic și al dezvoltării și evoluției mele că artist. Am dublă cetățenie, am pașaport italian. M-am născut în România, iar la 17 ani am plecat în Italia. Acolo m-am format ca artist și acolo am terminat Conservatorul, la Milano. Nu m-am ferit o secundă că sunt român, s-au tăiat foarte multe la montaj, probabil lor le-a sunat mult mai ok să spună chestia aia. Când am intrat pe scenă le-am spus că m-am născut în România și am crescut în Italia. Ar trebui să ne focalizăm pe zona muzicală și pe apariția în sine!”, spune Cezar.

Cezar, înainte de a urca pe scenă în a doua audiție. FOTO: ITV.com


Citește și: Ce le răspunde Cezar Ouatu celor care l-au acuzat că-și neagă originile 


Filmulețul postat pe YouTube a strâns peste 61.000 de vizualizări în două zile și sute de comentarii, fie acide, fie de susținere pentru muzician. Discuțiile aprinse s-au mutat pe contul său de Facebook, unde Ouatu a postat o imagine din timpul show-ului, căreia i-a adăugat mesajul: „Music is the universal language and Love is always the key” (Muzica este limbaj universal, iar dragostea este întotdeauna cheia).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni