• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce va avea Emily Burghelea, băiat sau fată? Ce a făcut Măruță să afle?

Ce va avea Emily Burghelea, băiat sau fată? Ce a făcut Măruță să afle?

Emily Burghelea a aflat în august că e însărcinată cu al doilea copil, dar nu știe nici până azi sexul copilului.

În această sâmbătă însă, va avea loc o petrecere în care se va dezvălui dacă Emilly va aduce pe lume băiat sau fată. În plus, tânăra a renovat deja noua casă în așteptarea bebelușului. 

În ediția La Măruță din 16 noiembrie, Măruță a făcut tot posibilul să afle dacă Emily va avea băiețel sau fetiță - spre amuzamentul tinerei. 

Întâi a întrebat telespectatorii, iar verdictul a fost că, în urma analizării formei burticii de gravidă, Emily va naște băiat. Apoi i-a pus vedetei sare în cap, pentru că un telespectator a spus "dacă pune mâna la nas, va avea băiat, dacă pune mâna la gura, va avea fetiță." Emily a dus mâna la ochi, dar concluzia a fost că "a atins și nasul."

Mai mult, Măruță, cu acordul lui Emily, i-a sunat pe prietenii care îi vor organiza și petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului, dar nu a aflat mai multe.

Concuzia generală a fost însă că, cel mai probabil, al doilea copil urmează să fie băiat. Emily s-a arătat încântată de această perspectivă, dar a afirmat amuzată: "păi și eu ce fac acum, că e mai mult roz camera copiilor?" 

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni