• PRO TV
  • Ce surori frumoase are Brigitte Pastramă! Iată cât de sexy sunt Cristina și Gabriela

Ce surori frumoase are Brigitte Pastramă! Iată cât de sexy sunt Cristina și Gabriela

Ce surori frumoase are Brigitte Pastramă! Iată cât de sexy sunt Cristina și Gabriela

Pe Brigitte o cunoaște o țară întreagă, iar în acest an, după emisiunea “Ferma. Un nou început”, ea a devenit și mai cunoscută publicului larg.

În timpul emisiunii de la PRO TV, Brigitte s-a îndrăgostit de Florin Pastramă, iar după terminarea show-ului cei doi au decis să se căsătorească, nunta lor fiind una dintre cele mai mediatizate din România în acest an.

Dacă ea este o figură importantă în showbiz, fiind recunoscută pe stradă, puțini sunt cei care știu că Brigitte mai are două surori care sunt la fel sau poate chiar mai frumoase decât ea: Cristina și Gabriela.

Cristina Szeifert este cu patru ani mai mică decât Brigitte și a făcut cunoștință cu celebritatea în urmă cu mai mulți ani, fiind invitată la diferite emisiuni mondene, unde a vorbit despre viața ei. Cristina locuiește la Londra, după cum scrie pe pagina ei de Facebook, și este un psiholog apreciat. Mai mult decât atât, ea este pasionată de modă și pictură.

Sora mai mică a lui Brigitte se iubește de ceva timp cu Alexandre, un elvețian stabilit la Londra, care se ocupă de o afacere cu automobile de lux. Relația dintre cele două surori este una foarte aproapiat: când Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere, alături de ei s-au aflat Cristina și Alexandre.

Dacă Brigitte și Cristina au fost văzute la televizor, în diferite emisiuni, cealaltă soră a lor, Gabriela Szeifert, care este și mai tânără, nu este prea cunoscută. Ea are foarte puține fotografii și pe rețelele de socializare, fiind parcă mai prezentă în imaginile pe care le postează surorile ei, decât pe propriul ei cont de Instagram sau Facebook.

Cristina și Gabriela, cele două surori ale lui, Brigitte seamănă foarte mult între ele, ambele având ochii albaștri și părul blond, spre deosebire de sora lor mult mai celebră, care este brunetă.

Vezi și: Brigitte și Florin Pastramă nu renunță: Vor un copil

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni