• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce superstiții au vedetele de Anul Nou: "Ies gol pe stradă și cânt Marseillaise"

Ce superstiții au vedetele de Anul Nou: "Ies gol pe stradă și cânt Marseillaise"

Întrebate ce superstiții urmează de Anul Nou, vedetele din România au oferit o gamă variată de răspunsuri reporterilor  emisiunii La Măruță.

Cabral, Adela Popescu, Raluka, George, Carmen Tănase sau Tania Popa sunt câteva dintre vedetele care au răspuns la această întrebare. În timp ce unii au glumit, spunând că nu cred în superstiții, alte vedete au recunoscut că urmează câteva dintre superstițiile clasice, precum purtea culorii roșii sau trecerea în noul an cu bani în buzunare.

"Eu iau un porumb copt și-l pun la subraț, am și chiloți roșii pe care mi-i pun în cap, și în rest ies gol pe stradă și cânt Marseillaise", a glumit Cabral.

Raluka, pe de altă parte, își dorește să intre în 2023 pe scenă, spunând că pentru artiști, este semn bun.

"Se spune că trebuie să fii pe scenă în noaptea dintre ani, că să fii acolo tot anul, în rest nu am superstiții, bine nici asta nu e superstiție, dar e bine să fii scenă".

George este adeptul superstițiilor clasice, culoarea roșie în articolele de îmbrăcăminte și bani în buzunare, pentru un an prosper.

Tania Popa spune că nu are superstiții, însă urmează un ritual la ora 12, de care nu uită de 23 de ani încoace.

"La fiecare bătaie, la ora 12, îmi pun câte o dorință. Asta fac, nu boabe, nu nimic altceva. Acum să zic sincer, de 23 de ani, este aceeași dorință, care s-a dublat de 13 ani încoace, să fie sănătoși copiii. Înainte aveam foarte multe și mă stresam, mă pregăteam, îmi făceam lista în cap, acum m-am relaxat".

Vezi ce superstiții urmează și alte vedete în materialul video de mai sus.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni