• PRO TV
  • DJ Layla și Misha lansează o melodie pentru femeile puternice și hotărâte. Ce spune Misha despre divortul de Connect-R

DJ Layla și Misha lansează o melodie pentru femeile puternice și hotărâte. Ce spune Misha despre divortul de Connect-R

DJ Layla și Misha lansează o melodie pentru femeile puternice și hotărâte. Ce spune Misha despre divortul de Connect-R

Luna martie este luna femeilor care iubesc, care sunt iubite sau a celor care își beau cafeaua în singurătate și se bucură de timpul petrecut în liniște cu ele însele. 

#Eagle este cea mai recentă piesă lansată de DJ Layla și Misha, un imn închinat femeii puternice, hotărâte, care știe ce vrea, dar mai ales știe să treacă peste orice obstacol cu capul sus și nu acceptă niciodată compromisuri de dragul unei relații și oricât de dureroasă ar fi despărțirea, inimă lor este liberă precum un vultur în zbor. 

"Aveam piesa de câteva luni bune, dar tot nu ne hotărâsem, alături de echipa Rassada Music, cu cine să colaborez. Fiind atât de puternic mesajul, ne gândeam la cineva care are puterea vocală, dar și maturitatea necesară să-l transmită publicului. Colaborarea cu Misha a dat acestei piese culoarea necesară, pentru că personalitatea ei puternică s-a reflectat pe deplin în piesa #Eagle”, mărturisește DJ Layla.  

"Mi-a plăcut foarte mult această piesă pentru că are un mesaj profund. Consider că fiecare dintre noi am traversat la un moment dat în viață o perioadă mai dificilă, emoțional vorbind, și de aceea cred că majoritatea persoanelor care vor ascultă piesa se vor regăsi într-o anumită măsură în aceste versuri", a declarat Misha. 

Invitată în platoul La Măruță, Misha a vorbit și despre divorțul de Connect-R, dar și despre ceea ce îi leagă: fiica lor și o prietenie greu de destrămat:

 





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni