• PRO TV
  • Ce spune Ioana Stănescu, Rihanna de România, despre Românii au talent. ”Nu am vrut să fac un show supersexy”

Ce spune Ioana Stănescu, Rihanna de România, despre Românii au talent. ”Nu am vrut să fac un show supersexy”

Ce spune Ioana Stănescu, Rihanna de România, despre Românii au talent. ”Nu am vrut să fac un show supersexy”

Ioana Stănescu a impresionat în cea mai recentă ediție ”Românii au talent” imitând-o pe Rihanna.

Ioana Stănescu (30 de ani) este din Bucureși, iar în prezent lucrează la o multinațională, în domeniul financiar. A terminat facultatea de Relații Internaționale, cu gândul de a face o carieră în diplomație.

În 2011, când a apărut videoclipul ”Man Down” al Rihannei, Ioana, care era pe atunci roșcată, la fel ca artista, a fost remarcată de o jurnalistă, care ulterior a început să o cheme la diverse emisiuni TV. Așa a ajuns să fie supranumită ”Rihanna de România”. 

”Am avut o perioadă, atunci, în 2011, când ieșeam în Centrul Vechi și veneau fetele și băieții să-și facă poze cu mine. Chiar m-am simțit vedetă”, ne-a declarat Ioana. Ulterior, a început să meargă și pe la evenimente (ca sosia Rihanniei), până a fost nevoită să ia o pauză pentru că a aflat că are hernie de disc.

Ioana este încântată de asemănarea cu Rihanna, dar au fost momente când a atras invidii, spune ea, chiar și printre prietenele ei. Nu are deloc voce, face playback. La un moment dat, i s-a propus să ia lecții de canto, însă Ioana nu a dorit să intre în acest domeniu, pentru că i s-a părut mult prea obositor. ”Pentru mine, este doar un hobby. Nu mă vreau vedetă. Asta sunt!”.

A fost la concertul Rihannei când aceasta a venit în România, iar prietenii cei mai apropiați chiar îi spun „Rihanna”.

Ioana Stănescu nu are copii, este proaspăt ieșită dintr-o relație care a ținut câțiva ani. 

Rihanna de România spune că, după participarea la ”Românii au talent”, au sunat-o toți cunoscuții, cu unii dintre aceștia nu mai vorbise de 15 ani de zile. ”Am vorbit cu cei din familie și toată lumea posibilă și imposibilă”. 

”Nu am venit să trec mai departe. Nu am vrut să fac un show supersexy. Dintre jurați, m-au impresionat foarte mult reacțiile lui Andi Moisescu și Florin Călinescu. Andi, cel puțin, a reușit să capteze exact intenția mea, a vorbit foarte frumos despre mine, chiar m-a impresionat”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni