• PRO TV
  • Ce spune Claudia Pavel despre procesul cu care a amenințat-o pe Brigitte. „Mi-a fost total indiferentă”

Ce spune Claudia Pavel despre procesul cu care a amenințat-o pe Brigitte. „Mi-a fost total indiferentă”

Ce spune Claudia Pavel despre procesul cu care a amenințat-o pe Brigitte. „Mi-a fost total indiferentă”

Claudia Pavel a părăsit FERMA după ce a pierdut duelul în fața celei mai mari contestatare ale sale din fermă. Artista a dezvăluit ce are de gând să facă după ce a scăpat de „uraganul” Brighitte.

Nu s-ar întoarce la fermă nici măcar pentru o zi, spune Claudia Pavel, care s-a încărcat cu multă energie negativă în perioada petrecută acolo. Artista a văzut o parte dintre edițiile emisiunii de la PRO TV și a tras concluzia că lucrurile au luat-o razna, la un moment dat, între concurenți. Printre cei care s-au lăsat luați de val a fost și ea, care a avut un conflict monstrus cu Brigitte Năstase. 

Claudia a amenințat că o dă în judecată pe fosta colegă din fermă, din cauza afirmațiilor scandaloase pe care aceasta le-a făcut în emisiune. 

Ți-am spus de la început că ea s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea. Pentru că soțul meu, tatăl lui Roby, mă înșela cu ea”, i-a spus Brigitte, în fermă, Ioanei Filimon.

Într-un interviu live, găzduit de pagina de Facebook a emisunii FERMA – Un nou început, Claudia Pavel a dezvăluit care sunt planurile ei în legătură cu conflictul iscat în emisiune.

Ai de gând să o dai în judecată?”, a întrebat-o Cătălina Oprea, reporter digital PRO TV.

„Să fim serioși! Nu, nici nu se pune problema. Eu trăiesc în prezent și mă uit cu optimism către viitor tot timpul. Nu trăiesc în trecut, ar fi foarte trist. Ce a fost, a fost. O lăsăm acolo. Îi dăm circumstanțe atenuante, pentru că traiul în fermă nu este ușor”, a spus Claudia.

Cântăreața a dezvăluit că scandalurile din fermă, care au implicat-o și pe ea, nu au afectat-o foarte tare, din cauză că nu a fost și nu este apropiată de niciun concurent de acolo.

Sunt oameni care nu înseamnă nimic pentru mine, sunt oameni cu care am fost obligată efectiv să trăiesc. Cu Brigitte… relație e mult spus. A trebuit să coexistăm acolo, trebuie să menționez că este o persoană pentru care nu simt nimic, îmi este total indiferentă. Nu am nimic cu ea, nu îi port pică, este un om pe care nu îl cunosc (…) Lucrurile s-au dus într-o zonă derizorie și îmi pare rău că s-a întâmplat asta și că i-am răspuns cumva la atacuri, dar am fost pusă în situații cu care eu nu sunt obișnuită și atunci, probabil, a scos tot ce a fost mai rău din mine”, a spus Claudia Pavel.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni