• PRO TV
  • Ce salariu are Andreea Esca? Prezentatoarea Știrilor PRO TV vorbește deschis despre acest subiect

Ce salariu are Andreea Esca? Prezentatoarea Știrilor PRO TV vorbește deschis despre acest subiect

Ce salariu are Andreea Esca? Prezentatoarea Știrilor PRO TV vorbește deschis despre acest subiect

Unul dintre cele mai discutate subiecte în 2018 în mediul online a fost salariul Andreei Esca. Prezentatoarea Știrilor de la PRO TV a explicat la Vorbește lumea de ce câștigul ei lunar nu e un subiect de interes public. 

Andreea Esca a acceptat provocarea de a vorbi deschis despre un subiect de mare interes pentru cei care o urmăresc la televizor. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a venit joi la Vorbește lumea pentru a dezvălui că angajatorul ei e foarte mulțumit de munca pe care o desfășoară, iar remunerația ei e pe măsura rezultatelor sale.

„Nu pot să vă spun ce salariu am. E ca și cum aș spune poanta unui banc. Aș strica tot. Asta e o legendă, trebuie să rămână așa. Ce pot să spun e că am un salariu pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am și bănuiesc că e și rentabil în economia business-ului, astfel încât toată lumea să meargă bine”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca înțelege nevoia telespectatorilor de a se informa în legătură cu acest aspect al muncii ei, însă consideră că oamenii pot trăi și fără a deține adevărul absolut în ceea ce privește veniturile ei. 

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a răspuns și altor curiozități pe care le au românii, așa cum reies ele din căutările de pe Google. De exemplu, o întrebare la modă pe Google este: Cine e Andreea Esca?

„A întrebat cineva asta pe Google? La următoarea întrebare! Dar câți ani are, nu te supăra? Nu scrie pe Google? Îi mulțumesc acestui tânăr care a întrebat cine este Andreea Esca, mă simt măgulită. Este o doamnă în vârstă care prezintă Știrile PRO TV, de mulți, mulți ani, când tu nu erai născut.”

Altă întrebare. Cu cine este măritată Adreea Esca?

„Cu cine e măritată? Cu un domn pe care-l cheamă Alexandre Eram și care este un francez-american-armean care trăiește în România și care iubește România foarte, foarte mult. Chiar mai mult decât unii români. Și, ce să-ți mai spun despre el? Se ocupă să fie femeile fericite. Cu asta se ocupă el.”

Câți copii are Andreea Esca?

„Doi, doi copii are Andreea Esca. Atunci când eram adolescentă voiam să fac șapte. Da, eram hotărâtă să fac șapte copii. După ce am înțeles ce înseamnă să ai copii de-adevăratelea am zis că doi... e ok. ”

Internauții au mai fost interesați și de alte aspecte ale vieții private a Andreei Esca. Vedeți mai jos ce răspunsuri a oferit!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni