• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce primesc în rucsac concurenții de la Survivor România 2023! Crina Abrudan a arătat tot, în direct, la TV

Ce primesc în rucsac concurenții de la Survivor România 2023! Crina Abrudan a arătat tot, în direct, la TV

Crina Abrudan, fostă concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023, a fost invitată în platoul emisiunii “La Măruță”.

După ce a citit foarte multe mesaje de la persoane sceptice cu privire la condițiile de trai din jungla dominicană, vedeta s-a hotărât să le arate telespectatorilor ce conține „pachetul Survivor”. 

„Pentru că am citit de când am ieșit din Survivor ceea ce scrie lumea pe social media, nu doar anul ăsta, dar și anii trecuți...Sunt unii care își închipuie că acolo ai foarte multe lucruri la tine. Că dormi în puf, că dormi la hotel... am mai citit și comentarii de genul acesta. Am zis hai să aduc rucsacul să le arătăm telespectatorilor, dar nu doar celor care nu cred, ci în general, ce avem noi acolo”, a explicat Crina. 

„Hainele le-am luat eu de acasă. Ăsta este rucsacul pe care îl primește toată lumea acolo la intrare în Survivor. În rucsacul ăsta ce am primit... Este o bluză sau pelerină de ploaie. Face parte din echipament, scrie Survivor pe ea și o avem toți acolo. Apoi termosul pe care îl vedeți acolo la trasee și din care bea toată lumea apă. Eu mi-am scris numele pe el cu furculița. Avem farfuria pe care ne punem orezul sau cocosul, bandana pe care o știe toată lumea, avem tacâmurile pe care le-am primit acolo… așa arată lingura și furculița, asta este cana de tablă, în interior este ruginită pe ici pe icolo. Mai era tricoul meu de acasă, costumele de baie, bustiera și colanții. Și cam asta este tot ce aveam acolo. Plus păturile pe care le-am primit”, a adăugat vedeta. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Nu rata în această seara de la 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție Survivor România 2023. Este Săptămâna Unificării, iar surprizele se țin lanț. Emisiunea se vede în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni