• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce mesaje a primit DOC de la oamenii care l-au recunoscut pe stradă: „Am prins la o zonă de vârstă la care nu credeam că ajunge muzica mea”

Ce mesaje a primit DOC de la oamenii care l-au recunoscut pe stradă: „Am prins la o zonă de vârstă la care nu credeam că ajunge muzica mea”

DOC, fost concurent la Survivor 2023, a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a comentat ultimele evenimente din tribul Faimoșilor din care a făcut parte. De asemenea, cântărețul a povestit cum au reacționat oamenii obișnuiți care l-au recunoscut pe stradă. 

La consiliul de eliminare din 15 martie, DOC a părăsit competiția Survivor 2023. După zece săptămâni, petrecute alături de Faimoși, concurentul a recunoscut că a obosit și că abia așteaptă să-și întâlnească familia. Prezent în emisiunea „La Măruță”, DOC a povestit cum au reacționat românii care i-au urmărit evoluția din competiție. 

„Am avut un concert în Franța și a trebuit să luăm avionul. La un popas m-a oprit un domn de 50 și ceva de ani: „Tu nu ești DOC de la Survivor? Să facem o poză pentru nevastă-mea! Și am fost șocat. Pe urmă, m-am dus la socrul meu în sat, de lângă București, și m-am dus la Mega. Altă doamnă pe la vreo 50+ : „aa, ai ieșit, bine, bravo, mi-a plăcut mult de tine!” Mai expandat în vârstă publicul, atât pot să spun. Am prins la o zonă de vârstă la care nu credeam că muzica mea ajunge”, a spus fostul concurent râzând. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni