• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce îi bucură enorm pe părinții lui Smiley când vine vorba de Josephine: “Ambii sunt implicați în creșterea ei”

Ce îi bucură enorm pe părinții lui Smiley când vine vorba de Josephine: “Ambii sunt implicați în creșterea ei”

Părinții lui Smiley au vorbit în cadrul unui material inserat în emisiunea La Măruță despre schimbările prin care fiul lor a trecut de când a devenit tătic.

Cei doi au fost prezenți aseară la avanpremiera filmului “Odată pentru totdeauna” în care fiul lor este actorul principal. “A fost o seară emoționantă pentru familia noastră, dar cel mai emoționat am fost eu. Îmi bate inima foarte tare”, a spus tatăl lui Smiley.

Suntem foarte mândri de el. Prin acest rol cred că și-a căpătat un alt statut. (...) N-am crezut niciodată, dar el în timp a dovedit că are talent și dragoste pentru lumea muzicii. De mic și-a dorit, dar să vedem cum e să păsească acum și în lumea actoriei. Ambiția a moștenit-o de la noi. Iar noi, ca părinți, am fost mereu niște oameni deschiși și l-am susținut cât de mult am putut. Și rezultatele se văd”, a adăugat mama artistului.

Sperăm ca filmul să aibă același succes ca cel pe care l-a cunoscut și muzica lui. Este un om care muncește enorm și asta l-a ajutat să reușească în toate proiectele. Eu n-aș și putut niciodată să muncesc atât cât muncește el. Pune suflet în tot ceea ce face”, a mai spus tatăl lui Smiley.

Cei doi au vorbit și despre statutul de tătic al lui Smiley. “Eu mamă de băieți, să vină o fetiță în familie, chiar a fost o bucurie enormă. O să-I susținem cât putem de mult. Vrem să ne vedem fetița mare, să ne bucurăm de talentele ei. O să fie frumos. Abia așteptăm să înceapă să vorbească, să putem să o învățăm poezii, să-i spunem povești. Pe fiul nostru, Andrei (Smiley) îl vedem foarte implicat. E un tată foarte bun. El a primit de la noi totul. Acum el oferă fetiței lui toată dragostea și afecțiunea pe care a primit-o de la noi. Copilul e al celui care îl crește. Și ei chiar îl cresc împreună. Deși muncesc foarte mult, ambii (Gina și Smiley) sunt implicați în creșterea fetiței lor. E minunat că fac asta”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni