Ce făceau vedetele acum 10 ani. Ce mărturisiri au făcut Andreea Marin și Jorge

Mai multe vedete prezente la un eveniment au răspuns la întrebarea “Cum era viața ta acum zece ani?”, adresată de reporterul Vorbește lumea.

Andreea Marin și-a amintit că-n urmă cu zece ani era o mămică tânără și trecea printr-o depresie. 

“Am 47 de ani. Deci atunci aveam 37 de ani. Fiica mea era micuță…Așa că eram o mămică tânără. Treceam printr-un moment greu…treceam printr-o depresie, cu care mă luptam. Eram foarte bine profesional, însă întotdeauna viața mea a fost o împletire de lumină și necaz. Ăsta e adevărul”, a declarat una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. 

Nici Jorge nu o ducea prea bine în urmă cu zece ani. Artistul a mărturisit că deși în plan profesional era pe val, în viața personală trecea printr-o etapă dureroasă. 

“Eram în cea mai grea perioadă din viața mea! Eram la 30 de ani…într-o perioadă foarte frumoasă, dar în același timp la fel de tristă. Era prima emisiune la care începusem o ascensiune fulminantă, dar în același timp, deși drumul meu în carieră era mai sus, pe plan emoțional era din ce în ce mai jos. Asta se întâmpla fix acum 10 ani”, și-a amintit acesta. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni