• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce cuvinte a folosit Claudia Pătrășcanu când a caracterizat-o pe Bianca Drăgușanu în direct, la PRO TV

Ce cuvinte a folosit Claudia Pătrășcanu când a caracterizat-o pe Bianca Drăgușanu în direct, la PRO TV

Claudia Pătrășcanu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică în care fie spui tot, fie îți ia gura foc. Interpreta a preferat mai degrabă să spună adevărul, decât să mănânce iute.

Claudia Pătrășcanu nu s-a sfiit să dea detalii mai incomode despre fostul soț și a răspuns fără ezitare la întrebarea: ”

”Cu ce femei cunoscute te-a înșelat soțul tău, în perioada căsniciei?” Ea a răspuns: Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu și Daniela Crudu”, menționând că știe acest lucru chiar de la Gabi Bădălău. 


”Știam câte ceva așa, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z, adică era genul de lăudăros. Îmi spunea practic unde se întâlnea cu ele”, a mărturisit Claudia. 

O altă întrebare a vizat-o pe Bianca Drăgușanu, iar interpreta a trebuit să numească trei defecte pe care consideră că le are aceasta. Claudia Pătrășcanu a preferat să nu mănânce iute nici de data aceasta și a răspuns: ”desfrânată, exemplu negativ și falsă”. ”Îmi asum orice...adică nu mi-a fost frică de Bădălău și mi-e frică de ea”, a subliniat Claudia. 

De asemenea, Claudia a fost pusă în situația de a numi un personaj monden din România, bărbat sau femeie, pentru fiecare epitet în parte: ipocrit, afon și ieftin. Astfel, ea l-a numit pe Gabi Bădălău - ipocrit, pe Daniela Crudu- afonă, iar pe Bianca Drăgușanu- ieftină. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni