Ce cuvinte a folosit Claudia Pătrășcanu când a caracterizat-o pe Bianca Drăgușanu în direct, la PRO TV

05 Martie 2021, 18:16

Autor: Diana Oprea

Claudia Pătrășcanu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică în care fie spui tot, fie îți ia gura foc. Interpreta a preferat mai degrabă să spună adevărul, decât să mănânce iute.

Claudia Pătrășcanu nu s-a sfiit să dea detalii mai incomode despre fostul soț și a răspuns fără ezitare la întrebarea: ”

”Cu ce femei cunoscute te-a înșelat soțul tău, în perioada căsniciei?” Ea a răspuns: Cristina Bădănoiu, Diana Munteanu și Daniela Crudu”, menționând că știe acest lucru chiar de la Gabi Bădălău. 


”Știam câte ceva așa, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z, adică era genul de lăudăros. Îmi spunea practic unde se întâlnea cu ele”, a mărturisit Claudia. 

O altă întrebare a vizat-o pe Bianca Drăgușanu, iar interpreta a trebuit să numească trei defecte pe care consideră că le are aceasta. Claudia Pătrășcanu a preferat să nu mănânce iute nici de data aceasta și a răspuns: ”desfrânată, exemplu negativ și falsă”. ”Îmi asum orice...adică nu mi-a fost frică de Bădălău și mi-e frică de ea”, a subliniat Claudia. 

De asemenea, Claudia a fost pusă în situația de a numi un personaj monden din România, bărbat sau femeie, pentru fiecare epitet în parte: ipocrit, afon și ieftin. Astfel, ea l-a numit pe Gabi Bădălău - ipocrit, pe Daniela Crudu- afonă, iar pe Bianca Drăgușanu- ieftină. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies