• PRO TV
  • Ce actriță o va juca pe Prințesa Diana în noul musical despre viața acesteia

Ce actriță o va juca pe Prințesa Diana în noul musical despre viața acesteia

Ce actriță o va juca pe Prințesa Diana în noul musical despre viața acesteia

După mai multe filme biografice, prințesa Diana este acum personaj principal într-un musical, care va debuta în curând pe scenele din Statele Unite.

În curând, va fi pus în scenă un musical bazat pe evenimentele din viața prințesei Diana, producătorii anunțând deja actrița care va juca în rolul principal.

Citește și: Prințesa Diana, adevăratul motiv pentru care căsnicia ei cu Charles s-a destrămat

Astfel, conform marieclaire.com, cea care va intra în rolul Lady Di este tânăra speranță Jeanna de Waal.

Aceasta a jucat, în trecut, pe Broadway, în ”Kinky Boots” și ”American Idiot”, dar următorul rol îi va aduce, cu siguranță, celebritatea.

Musicalul are premiera programată pentru februarie, anul următor, în San Diego, iar Jeanna mărturisește că, într-un fel, i se pare intimidant rolul, dar că nu ar putea fi mai încântată că are oportunitatea să o joace pe Diana.

”Să o aduc pe Diana la viață, pe scenă, este, în mod evident, un uriaș privilegiu”, a declarat actrița de teatru. ”Sper ca oamenii care nu au auzit de ea și nu-i cunosc povestea să iasă din sala de teatru cu imaginea a ceea ce a făcut ea pentru această lume. Avea obiceiul de a face pe oricine să se simtă special, de la cea mai de vază persoană până la cea mai umilă, și cred că noi o vom celebra prin acest musical”.

Sinopsisul oficial explică faptul că acțiunea musicalului este situată în anul 1981, anul în care Diana s-a măritat cu Prințul Charles și a devenit membru al Familiei Regale.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni