• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce a răspuns Dan Pavel la întrebarea lui Măruță, referitor la salariul de la Survivor?

Ce a răspuns Dan Pavel la întrebarea lui Măruță, referitor la salariul de la Survivor?

Dan Pavel, prezentatorul Survivor, i-a dat un interviu exclusiv lui Măruță pentru canalul Acasă La Măruță, interviu care a fost prezentat parțial și în emisiunea La Măruță. 

Dan Pavel i-a povestit lui Măruță în cadrul podcastului:

"M-am dus la casting în decembrie 2020 pentru Survivor, eram în Viena, așa am ajuns să fiu prezentator. Ce să zic legat de salariu, am un salariu super satisfăcător, dar eu rămân un romantic.(...) E adevărat că la Survivor, concurenților nu li se dă să mănânce decât ce câștigă. Rigoarea formatului a fost validată pe mai multe țări, e un format american adaptat foarte bine. Așa că ei nu primesc altceva de mâncare decât ce câștigă, la fel și legat de comunicarea cu familia, nu există nicio favoare, dacă cineva ar fi favorizat, ar vorbi. "

Amuzat, Dan Pavel a povestit că, în tinerețe, a avut o iubită braziliancă ce avea un nume sugestiv, care amintește de JADOR, un fost concurent SURVIVOR: "numele primei brazilience de la 22 de ani? Se chema Jadora."

Dan Pavel și-a spus povestea tot într-o emisiune La Măruță:

"Am terminat Marina Internațională, iar teza mea  e Combaterea Pirateriei pe Mare. Sunt și pirat și sunt și pe cealaltă parte. (...) Am procrastinarea în sânge, dar partea de Marină mi-a format organizarea, la fel și ultimii cinci ani de Viena, unde am participat la fondarea unui radio și am intrat în gândirea germană. Locuiesc în Austria, dar voi avea curând drept de rezidență. Stau de cinci ani acolo, acolo e soția și e copilul meu. (...) Tata ne-a dat această duritate, dar ne-a dat dragostea de sport și dragostea de carte. La propriu, ne dădea asta, ia-o pe asta. (...) Avem cel mai frumos job, chiar dacă nu e ușor, e capacitatea de a aduce emoții. "

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni