• PRO TV
  • Catalin Neamtu si Tania Popa se lupta in marea finala Ferma vedetelor

Catalin Neamtu si Tania Popa se lupta in marea finala Ferma vedetelor

Catalin Neamtu si Tania Popa se lupta in marea finala Ferma vedetelor

In aceasta seara de la ora 21:30, Ferma vedetelor isi invita toti concurentii pentru ultima oara in arena duelului a fi martorii marei finale dintre Catalin Neamtu si Tania Popa!

Dupa ce ieri seara Cosmin Natanticu, Gratiela Duban, Daniel Iordachioaie, Tania Popa si Vladimir Draghia s-au luptat pentru un loc in finala, cea care a reusit sa castige semifinala si sa mearga mai departe catre marele premiu, a fost Tania Popa.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 6.5 puncte de rating si 20.0% share. Aproximativ 1 milion de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:25, peste 1.1 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Se anunta o finala de zile mari, intre un barbat si o femeie, cu probe grele, care le vor solicita foarte mult concentrare, indemanarea, forta, dar va pune la incercare si norocul! „Nu imi e teama de nimic, nu mi-a fost teama pana acum, n-am nicio teama!”, a declarat Catalin Neamtu despre primul si ultimul lui duel din ferma. „Sper din tot sufletul sa pornim la acel duel cum am pornit cu Daniel! Sa nu fim incrancenati, dar sa dam tot ce putem in ring! Eu asa o sa fac!”, a marturisit Tania.

Toti prietenii fermei vor fi diseara prezenti in arena! Florin Busuioc, Mihaela Tatu, alias doamna Marioara negustoreasa, nea Pavel si toti cei din sat care i-au vizitat sau i-au invatat mestesuguri din strabuni ii vor sustine pe cei doi finalisti din gradene. 

In ce probe se vor confrunta ce doi, cat de multa presiune va fi in arena, ce suprize le-a pregatit Nea Rata, dar si cine se va dovedi cel mai puternic, ramane de vazut in aceasta seara, de la 21:30, in marea finala Ferma vedetelor, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni