• PRO TV
  • Catalin Neamtu a fost ales fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Catalin Neamtu a fost ales fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Catalin Neamtu a fost ales fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Miercuri seara, la Ferma vedetelor, surprizele s-au tinut lant! 

Fermierii au avut parte de prima iesire din ferma si cu totii erau nerabdatori sa vada si alt peisaj infara curtii lor.

Banditii au invadat ferma in lipsa lor si le-au pus lacate la toate usile, insa fermierii cu experienta nu s-au lasat intimidati! Catalin Neamtu a imbracat vesta de fermierul saptamanii si a ales sa ii puna servitori pe Patrizia Paglieri si Vladimir Draghia. In aceasta seara de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi trimis la duel si cine va parasi Ferma vedetelor. 

Tania Popa, Vladimir Draghia, Dinu si Deea Maxer au fost foarte impresionati de tot ce au gasit in ferma, insa planul lor de a negocia cu fermierii nu a fost un succes. Dupa ce si-au dat seama ca este cineva in bucatarie, vechii fermieri au mers pe intimidare – „Hai sa dam foc la bucatarie! Nu puteati sa veniti cate doi? Trebuia sa veniti toti 4 pe foamea asta?!”, a spus Natanticu. Norocul lor a fost ca banditii nu au venit cu mana goala, ci cu tot felul de bunatati: „Ne-au mancat mancarea pe care am adus-o!”, a spus Tania. 

Aglomeratia a dat nastere la tot felul de conflicte, de la problema paturilor, la numarul portiilor de mancare, iar presiunea psihica a pus stapanire pe Majda care a inceput sa planga din cauza rautatii. 

Venirea celor 4 banditi le-a dat peste cap strategiile vechilor fermieri. Planurile facute de ei si calculele pe care le-au facut pentru a ajunge in finala au trebuit regandite. Acum ei vor trebui sa decida daca se aliaza si pe cine vor sa elimine cat mai repede din competitie. 

Pe cine va alege Catalin Neamtu sa trimita la duel: pe Patrizia sau pe Vladimir, noul venit si o posibila amenintare, ce motive de cearta au Rona si Majda, cum se aplaneaza conflictele incepute, dar si cine va pleca acasa dupa un duel plin de adrenalina, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni