• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce veste frumoasă! Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară: "Îl cheamă Patrick Nicolas"

Ce veste frumoasă! Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară: "Îl cheamă Patrick Nicolas"

Cătălin Moroșanu a fost astăzi "La Măruță" și a vorbit în exclusivitate despre cel de-al doilea copil al său.

După întoarcerea acasă de la „Survivor România 2021”, Cătălin Moroșanu a mărturisit că a trecut printr-o perioadă în care a luat o decizie importantă în privința familiei sale. Luptătorul a vrut să redevină tată pentru a doua oră, așa că Cel de Sus a reușit să-i împlinească dorința.

Moroșanu a anunțat că mai noi e și tată de băiat. “S-a născut pe 1 decembrie, chiar Ziua Națională a României! Și da, e patriot ca mine! Îl cheamă Patrick Nicolas”.


Luptătorul mai are cu partenera lui de viață, Georgiana, și o fetiță, Natalis în vârstî de 11 ani. Cei doi sunt împreună de 20 de ani (căsătoriți de 10 ani).

"Geogiana se dusese să facă niște analize, era o internare de probă, și atunci au început contracțiile. Eu eram la sălă cu elevii, îi antrenam, și m-am trezit că mă suna medicul să-mi spună că soția mea a născut", a povestit luptătorul.

"Băiețelul nostru s-a născut prematur, cu două luni mai devreme. El a stat mai mult în spital. Să ia în greutate. (...) Apoi a fost în regulă. (...) Din cauza Covidului, nu l-am văzut vreo trei săptămâni. Nu-mi dădeau voie să intru în spital să-l văd. Primeam doar poze cu el. Acum e mare și tare dolofan. (...) O să fie cu siguranță un bărbat frumos!", a spus Cătălin Moroșanu.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni