• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Moroșanu caută viitorii campioni. ”Vreau să fac Academia mea pe partea de fighting”

Cătălin Moroșanu caută viitorii campioni. ”Vreau să fac Academia mea pe partea de fighting”

Cătălin Moroșanu a fost invitat astăzi în emisiunea La Măruță, unde a vorbit despre planurile sale. Luptătorul va organiza gala Dynamite Fighting Show, pe 4 iunie, la București. Evenimentul va fi transmis în direct pe Pro X, Pro TV și online pe SportExtra.ro, începând cu ora 20:00.

”Avem marea revanșă între Andrei Stoica și Pavel Voronin. Ei au un clinci foarte mare. Am un filing că acest meci se va încheia cu un KO. Nu știu care o să dea. Îl văd și pe Andrei destul de hotărât, l-am văzut într-o formă foarte bună. Pavel trebuie să-și ia revanșa, va veni hotărât în România să se răzbune”, a spus Cătălin Moroșanu despre unul dintre meciurile viitoare gale. 

Cătălin a mai vorbit și despre succesul obținut cu cea mai nouă piesă înregistrată împreună cu Jador și Lino. Luptătorul spune că experiența a fost destul de grea: ”M-a pus să înregistrez fiecare cuvânt în parte. Am zis...e chiar așa de greu să înregistrezi o melodie? Am vrut să mă adresez și generației TikTok. Vreau ca lumea să știe cine este Moroșanu, ce face Moroșanu”, a explicat el această colaborare. 

Cătălin a mai vorbit și despre visul lui, de a deschide o Academie pentru copiii care doresc să facă lupte. ”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni