• PRO TV
  • Catalin Maruta, surpriza de proportii pentru David. Ce au facut cei doi intr-o iesire ca intre baieti

Catalin Maruta, surpriza de proportii pentru David. Ce au facut cei doi intr-o iesire ca intre baieti

Catalin Maruta, surpriza de proportii pentru David. Ce au facut cei doi intr-o iesire ca intre baieti

Catalin Maruta si Andra au impreuna un baietel absolut adorabil, pe nume David, care anul acesta a inceput gradinita.

In urma cu cateva zile Catalin Maruta i-a facut o promisiune fiului sau, iar pentru ca vremea a fost frumoasa in acest weekend, acesta s-a tinut de cuvant si si-a plimbat fiul pentru prima data cu trenul.

 

"Astazi eu si David ne-am plimbat cu trenul. A fost o promisiune facuta saptamana asta... In Ploiesti am mers sa mancam in cel mai bun loc " Doroftei Pub " si ne-am intalnit intamplator si cu Leonard... Am stat la povesti, ne-am indopat cu bunatati de la pub-ul lui si mi-am dat seama inca o data, ce familie frumoasa are si ce om deosebit este ! Va doresc o sambata care sa fi meritat toata munca din timpul saptamanii! La mine a meritat din plin ziua asta... Maine ne plimbam cu metro-ul, tramvaiul si autobuzul ...", a scris Maruta in descrierea imaginilor pe care le-a publicat pe pagina de Facebook.

 

Au o familie frumoasa, isi iubesc enorm baietelul, dar Andra si Catalin nu isi doresc sa se opreasca aici. De nenumarate ori cei doi au marturisit ca si-ar mai dori cel putin un copil, dar pana atunci se bucura de familia lor frumoasa in fiecare moment.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni