• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catalin Maruta, interviu inaintea aniversarii cu numarul 38. Ce a marturisit prezentatorul tv

Catalin Maruta, interviu inaintea aniversarii cu numarul 38. Ce a marturisit prezentatorul tv

Catalin Maruta, interviu inaintea aniversarii cu numarul 38. Ce a marturisit prezentatorul tv

Catalin Maruta se numara printre cei mai indragiti prezentatori TV de la noi din tara, este extrem de apreciat pentru povestile pe care le prezinta in emisiunea "La Maruta", de luni pana vineri, de la ora 17:30, la ProTV, dar si pentru familia minunata pe care o a format-o alaturi de frumoasa Andra.

In curand, pe data de 27 ianuarie, Catalin Maruta va implini varsta de 38 de ani. Pentru a marca cum se cuvine evenimentul, prezentatorul TV a acordat un interviu pentru libertatea.ro, in care a vorbit despre familie, visuri, dorinte si ziua de nastere.

Ce isi mai doreste Catalin Maruta in viata persoanala? A raspuns la aceasta intrebare tot in materialul realizat pentru libertatea.ro: "Daca as putea da timpul inapoi, ca s-o gasesc pe Andra mai repede, as face-o. Dar, pana la urma, poate asa a fost sa fie. Ne-am intalnit intr-un moment in care aveam nevoie unul de celalalt.".

Familia este cea mai importanta pentru Catalin Maruta, iar dorinta sa cea mai mare este sa le asigure celor doi copii stabilitate, fericire si iubire in fiecare clipa a vietii. Intrebat daca isi mai doreste un copil, prezentatorul tv a raspuns: "De-acum inainte, e mana destinului. Avem doi copii minunati, iar daca vor mai veni si altii, vom fi fericiti. Recunosc, am zile in care copiii sunt motivul pentru care ma simt de trei ori mai puternic, cu mai multa energie.".

In materialul realizat pentru publicatia mai sus mentionata, Catalin a vorbit si despre marea sa pasiune, televiziunea, dar si despre o dorinta inca neimplinita.

O alta productie ProTV a intrat in atentia vedetei si este vorba chiar despre serialul - fenomen, "Las Fierbinti": "Mi-ar placea in Las Fierbinti, m-as juca pe mine insumi, adica as fi Maruta, care descinde in comuna cu pricina si face un reportaj, ceva. M-ar onora sa fiu guest-star intr-o asemenea productie, cine stie, uite o idee haioasa.", a marturisit Catalin Maruta pentru libertatea.ro.

 

Vă dorim un an nou fericit! ❤️

Posted by Andra on Friday, January 1, 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni