• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Măruță, fotografie suprinzătoare de la începuturile colabărării sale cu PRO TV

Cătălin Măruță, fotografie suprinzătoare de la începuturile colabărării sale cu PRO TV

Cătălin Măruță, fotografie suprinzătoare de la începuturile colabărării sale cu PRO TV

Cătălin Măruță e live, zi de zi, de mai bine de 12 ani. A continuat emisiunile și în perioada izolării și acum, când se uită în urmă, numără peste 3000 de ediții.  

Emisiunea s-a numit întâi Happy Hour și a făcut celebră în toată România canapeaua Happylica. Mai târziu, a primit numele de "La Măruță". Echipa a rămas însă tot #de10, cum le place lor să spună. Cătălin Măruță a postat pe contul său de socializare o fotografie făcută acum mulți ani, când aniversa 100 de ediții Happy Hour. Vedeta arată cu totul altfel decât azi, dar are aceeași energie bună și pare la fel de dornic să își binedispună telespectatorii. În poză, Măruță apare alături producătorul general al emisiunii, Alina Tolontan, care i-a fost alături încă de la începutul proiectului. 
 
Alături de imagine, Măruță scrie:

“Așa arăta tortul cu care sărbătoream primele 100 de emisiuni la ProTv. Și așa arătam eu atunci! Între timp au trecut anii, am tot mâncat torturi bune și am făcut peste 3000 de emisiuni. Tot în echipă cu Alina Tolontan, producător general.”




 

Emsiuna “La Măruță” a continuat și în timpul perioadei de izolare, iar prezentatorul afirma atunci pentru protv.ro:
 
"S-a schimbat totul în jurul meu. Totul se stabiliește prin telefon și prin mail și pentru mine e foarte greu, eu sunt obișnuit să vorbesc direct cu oamenii, îmi place să interacționez cu ei, să intru în contact cu ei. Așa că e greu și ciudat, dar facem față. (…) Mă simt ca un pilot de Formula 1 care a rămas fără mașină și merge înainte cu ce poate. Cu bicicleta, cu trotineta, cu ce găsește! Importat e însă să înaintezi!”

La rândul ei, Alina Tolontan, producătorul general al emisiunii, spunea:
 
"Nici nu mai stim ce suntem , emisiune de radio, de TV , emisie online. S-a schimbat tot modul de lucru. Gândește-te că trăiam cu mii de invitați, veneau uneori zeci de oameni la platou, la machiaj, mai ales când aveam ansambluri sau trupe mari, iar acum nu e nimeni. Peste noapte, ne-am trezit ca într-o peșteră, cu Măruță care vorbea uneori singur în platou. Se descurcă însă excelent, se vede experiența lui de radio și asta ne ajută pe toți."
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE FILMUL-SEZONUL 2




FOTO: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni