• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Cazacu a dat vestea cea mare din Zanzibar: „Anul acesta s-ar putea să avem o nuntă”

Cătălin Cazacu a dat vestea cea mare din Zanzibar: „Anul acesta s-ar putea să avem o nuntă”

După ce anul trecut a petrecut mai multe luni în Zanzibar, Cătălin Cazacu a hotărât să revină în ținutul exotic. În emisiunea „La Măruță”, sportivul a povestit cum a sărbătorit de Crăciun și de Revelion, dar și despre planurile sale pentru 2022. 

„Am plecat pe 24, a fost pentru prima oară când am făcut Crăciunul departe de casă. Crăcinul în Zanzibar se sărbătorește românește: am mâncat sarmale, salată de beouf, chiftele și toate chestiile românești. Revelionul m-a prins muncind, pentru că am făcut o petrecere românească. Poate ați văzut hora aceea care a devenit virală, am fost foarte mulți, în jur de 500 de români”, a spus motociclistul. 

Cătălin Cazacu a dat de înțeles că a spus adio burlăciei. El se află în vacanță cu iubita lui, Ramona Olaru, și mărturisește că și-a făcut planuri de nuntă. 

„2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă, a menționat Cazacu. 
 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni