• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Botezatu îi este dator Cristinei Bâtlan. Ce sumă trebuie să îi ofere afaceristei

Cătălin Botezatu îi este dator Cristinei Bâtlan. Ce sumă trebuie să îi ofere afaceristei

Cristina Bâtlan a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns mai multor curiozități cu sinceritate. Se pare că celebrul designer Cătălin Botezatu îi este dator afaceristei. Iată declarațiile!

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute și de succes femei de afaceri din România. Aceasta a reușit să construiască adevărate imperii, este asumată și extrem de sinceră. Astăzi, ea a acceptat provocarea sosurilor iuți ale lui Cătălin Măruță și a oferit mai multe declarații la care nimeni nu se aștepta!

Cristina Bâtlan a primit mai multe întrebări în cadrul emisiunii „La Măruță”. Una dintre ele a fost referitoare la persoanele publice din România care i-au cerut bani de-a lungul timpului, dar nu i-au mai înapoiat. Fără să stea prea mult pe gânduri, antreprenoarea a spus că una dintre vedetele de la noi care are datorie la ea este Cătălin Botezatu. Designerul ar fi luat materiale în valoare de 5.000 de euro pe care nu le-a mai plătit niciodată.

„5.000 de euro. Nu i-am dat bani împrumut, i-am dat țesături pe care nu le-a plătit, așa că le-am considerat un împrumut pierdut. El știe. A fost de mult. Au mai fost și alții, dar am ales un singur client”, a declarat ea în cadrul emisiunii.

Mai mult decât atât, una dintre întrebările la care Cristina Bâtlan a răspuns fără să mănânce picant a fost: „Ce bărbat din showbizul românesc ți-a făcut avansuri, iar presa nu a aflat?”. Aceasta a spus imediat: Viorel Cataramă.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni