• PRO TV
  • Gabriela Firea trăiește în lux! Cât a costat ținuta purtată de fostul primar al Capitalei la nunta Ralucăi Pastramă

Gabriela Firea trăiește în lux! Cât a costat ținuta purtată de fostul primar al Capitalei la nunta Ralucăi Pastramă

Gabriela Firea trăiește în lux! Cât a costat ținuta purtată de fostul primar al Capitalei la nunta Ralucăi Pastramă

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, și-a dat demisia în urma scandalului azilelor groazei, dar nu o va duce deloc rău de acum încolo! Doar la nunta Ralucăi Pastramă a avut o ținută de mii de lei, dar stai să vezi ce avere impresionantă deține!  

Gabriela Firea apare pe micile ecrane de zeci de ani și întotdeauna a fost o personalitate controversată. Recent, și-ar fi dat demisia din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, însă acest lucru nu o va afecta prea tare, mai ales în ceea ce privește capitolul financiar.

Fostul edil al Capitalei și soțul său, Florentin Pandele au patru terenuri în Ilfov, printre care se numără și unul de 60.000 de metri pătraţi, lăsat moștenire. De asemenea, cei doi au avut și un teren în Voluntari, pe care l-au vândut la suma de 41.000 de euro, asta pe lângă casa de 240 mp în care locuiesc.

Potrivit adevărul.ro, Gabriela Firea are bijuterii de aur alb şi galben, ceasuri, inele, lanțuri, brăţări și cercei în valoare totală de 130.000 de euro. Pe lângă toate acestea, soția lui Pandele mai are în posesie și tablouri sau alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro. 

Firea trăiește în lux! Cât a costat ținuta pe care a purtat-o la nunta Ralucăi Pastramă

Raluca Pastramă s-a măritat în mare secret cu Ibrahim, bărbatul care a făcut-o mamă pentru a treia oară. Deși fosta soție a lui Pepe a vrut să păstreze discreția, mai mulți invitați au postat pe rețelele de socializare fotografii de la fericitul eveniment. Printre cei care au participat la nuntă s-a numărat și Gabriela Firea, care a strălucit alături de soțul ei, Florentin Palade.

Pentru un asemenea eveniment, fostul edil al Capitalei nu s-a uitat la bani. Gabriela Firea a decis să îmbrace o rochie absolut superbă, roșie, din paiete, semnată de designerul român Dana Budeanu, în valoare de 1.800 de lei. În ceea ce privește accesorizarea, fostul primar general al Bucureștiului a purtat în picioare o pereche de pantofi care au primit o mulțime de aprecieri din partea vedetelor internaționale. Este vorba despre celebra colecție Amina Muaddi, în parteneriat cu artistul ASAP Rocky, care costă aproximativ 1.000 de euro. 

Florin Palade nu s-a lăsat mai prejos! Acesta a purtat un costum extrem de elegant în nuanțe de albastru, o cămașă albă și o cravată roșie. 

Mai mult decât atât, Gabriela Firea a postat și un mesaj pentru prospeții miri:

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile'. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!',  a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea

VEZI ȘI: Cum să te promovezi pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni