• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Castigatorul sezonului 8 Romanii au talent,Emil Rengle,i-a donat Biancai Badea premiul de originalitate de 10 000 euro

Castigatorul sezonului 8 Romanii au talent,Emil Rengle,i-a donat Biancai Badea premiul de originalitate de 10 000 euro

Castigatorul sezonului 8 Romanii au talent,Emil Rengle,i-a donat Biancai Badea premiul de originalitate de 10 000 euro

In finala sezonului 8 Romanii au talent, Emil Rengle a incantat telespectatorii cu talentul lui formidabil si cu abilitatea de a face spectacol. Astfel, datorita voturilor romanilor, Emil a castigat ambele premii – cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro si marele premiu de 120.000 de euro.

Impresionat de talentul si de povestea micutei balerine care s-a clasat pe locul doi, el a decis sa-i doneze premiul de originalitate. Anuntul a fost facut in editia de astazi a emisiunii La Maruta, cand Emil i-a inmanat Biancai cecul. Cei doi au fost astazi invitati in emisiune, insa fetita nu stia de intentia castigatorului Romanii au talent, asa ca surpriza a fost cu atat mai mare.

Fericit ca a reintalnit-o pe Bianca si ca poate fi alaturi de ea, Emil a declarat: ”Visul meu e la fel de important precum visul oricarui alt om. Ma regasesc in Bianca, pentru ca si eu, la varsta ei, munceam zi si noapte in sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o incurajare. Dau si eu mai departe sustinerea uriasa pe care am avut-o din partea publicului. Ce am invatat pana acum din tot ce mi s-a dat este ca, da, in viata este important sa dai, la randul tau, mai departe. Asta este principiul dupa care incerc sa ma ghidez in tot ceea ce fac.”.

Bianca a spus: ”Sunt foarte bucuroasa ca am primit acest premiu, pentru ca voi putea ajuta si eu alti copilasi. Nu ma asteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilasi care au o nevoie mai mare si care, poate, danseaza la randul lor.”.

Talentul apropie oamenii, da speranta si are puterea de a face lumea mai frumoasa. Sezonul 8 Romanii au talent a fost unul magic, iar momentele pline de sensibilitate si vibratie continua si dupa incheierea competitiei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni